Trateaza durerea cu ceaiuri - 6 leacuri babesti

Ceaiuri care ajuta in eliminarea durerilor - leacuri "babesti" din ceai.

Pentru cei care doresc o metoda naturala de a scapa de durerile din corp, pot incerca ceaiurile din plante medicinale. Chiar daca multa lume considera ca ceaiurile si preparatele de medicina naturista sunt doar leacuri babesti, adevarul este ca ele au existat cu mii de ani inainte de existenta industriei farmaceutice, si farmacologia este cea care a copiat stiinta acestor leacuri si nu invers.


Iata cateva din cele mai bune plante care ajuta in alinarea durerilor :




  • 1- Tataneasa are denumirea stiintifica de Symphytum officinale. Aceasta planta are urmatoarele indicatii terapeutice : elimina durerile, este anti inflamator, trateaza si reduce durerile provocate de inflamatiile articulatiilor, se recomanda in caz de cancer de stomac, ulcer, trateaza durerile si ranile care se vindeca greu, ajuta in caz de luxatie, regenereaza stomacul ranit . Tataneasa este considerata o planta miraculoasa. Se foloseste cel mai bine extern.   

    • 2 - Menta are numele stiintific Mentha piperita. Se poate consuma atat extern cat si intern. Menta se recomanda in caz de durere de burta. Uleiul de menta ajuta in caz de dureri musculare. Amelioreaza cu succes durerile la degete, genunchi, spate, umeri si sold. Puteti cumpara ulei de menta de aici.
    • 3 - Scoarta de salcie alba care este cunoscuta ca si Salix alba sau aspirina naturala. Se culege primavara. Indicatiile terapeutice pentru scoarta salciei albe: scade febra, elimina si reduce durerile. Din aceasta scoarta se extrage acidul acetilsalicilic din care se face medicamentul numita aspirina. Se foloseste in dureri reumatice, artrita. Puteti achizitona produse ce contin salcie alba de aici.
    •  4- Arnica cunoscuta sub numele latin de Arnica montana. Nu se consuma intern ci doar extern sub forma de comprese. Este indicat in caz de dureri provocate de inflamatii ale musculaturii si sistemului osos, luxatii. Atentie! Folosit des poate provoca reactii alergice sau alergii ale pielii. Nu se bea acest ceai pentru ca e toxic!!.
    Papadia
    Papadie
    • 5- Papadia numita stiintific Taraxacum officinale se poate consuma si intern si extern.Amelioreaza si calmeaza durerea. Este recomandat si in caz de probleme de fiere, ajuta la eliminarea retentiei de apa din organism, calmeaza durerile reumatice si cele cauzate de artita, artroza. Produse cu papadie puteti achizitiona de aici.

    •  6- Urzica este cunoscuta ca si Urtica dioica. Multa lume se fereste de frunzele de urzica pentru ca este usturator, usturimea fiind simtita pe timp indelungat. Cu urzica se poate trata reumatismul, detoxifica corpul, purifica sangele, intareste sistemul imunitar, vindeca ranile, durerea provocata de lumbago. Produse ce contin urzica,le puteti comanda de aici.

    Ce plante asemanatoare mai cunoasteti, ce ati mai incercat ? Pareri, comentarii ?

    Niciun comentariu:

    ...
    Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

    Caută în acest blog