Ceai Bitter Suedez Dacia Plant

Am vazut azi un ceai excelent pe care cu siguranta o sa il incerc. Numele ceaiului este
Bitter suedez si e produs de firma Dacia Plant din Romania.
Prospectul ceaiului:

Este indicat in caz de astenie, anemie, anorexie, convalescenta, indigestii, digestie dificila, colecist, dischinezie biliara, constipatie, gastrita hipoacida, obezitate, infectie intestinala si urinara, guta, gripa, viroza respiratorie, durere de cap la cei care au probleme hepatice si biliare, acnee, intoxicatii cronice cu metale grele, boli de piele, stari de oboseala, geriatrie, devitalizare, hipercolesterolemie, hiperlipemie.

Cumpara de aici ceaiul Bitter suedez
Cumpara de aici ceaiul
Bitter suedez

Are contraindicatii?
Da, acest ceai nu se bea in timpul sarcinii, alaptarii sau in caz de reactii alergice la ingredientele ceaiului.

 Acest ceai face parte din ceaiurile puternice cu efect purificator.

Contine urmatorii compusi: isop, angeliza, armurariu, brusture, cardamin, busuioc, chimen, cimbrisor, cuisoare, dafin, fenicul, frasin, galbenele, iarba de lamaie, ienupar, maghiran, musetel, papadie, pelin, plop negru, rostopasca, rozmarin, scai vanat, scortisoara,
senna, troscot, tintaura, urzica, ghimbir.

Cum se foloseste? Administrarea se poate face in 3 feluri:

- prin macerat la rece, se pun 2 lingurite de plante la 250 ml apa rece care se lasa la macerat in camera 6-8 ore. Apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol

- prin infuzie- 2 lingurite de ceai se pun la 250 ml apa clocotita, se acopera 15 minute, se strecoara si se bea pe stomacul gol.

Pentru terapie se beau cate o cana de ceai cu jumatate de ora inainte de mic dejun, pranz si cina.

Cumpara de aici Bitter suedez 50  cu Ganoderma livrare in Romania
Cumpara de aici Bitter suedez 50
cu Ganoderma
livrare in Romania
- pulbere- cu rasnita electrica se macina plantele si dupa macinare se cerne cu sita de faina alba. Se ia cu cate 1 lingurita de 4 ori pe zi pe stomacul gol.


Se poate face din acest ceai renumitul Bitter suedez prin adaugare intr-o sticla inchisa la culoare plantele din compozitia ceaiului amestecate cu alcool.

Se tine 2 saptamani in loc inchis si racoros, dupa care se consuma cu cate 1 lingurita pe zi.

Ce pret are? O cutie de ceai costa in jur de 5 lei. Se poate cumpara in magazine naturiste, plafar dar si in magazine on line.
Poti face comanda pentru acest ceaiul Bitter suedez la acest magazin online transport in Romania.

Daca preferi varianta de tinctura poti alege Bitterul 50 cu Ganoderma tot de la Dacia Plant. Exista in varianta de 200 ml si 500ml.

Cat costa si unde se poate gasi? Pretul Bitterului 50 este in jur de 30 de lei sticla mai mica si 60 lei doza de jumatate de litru.

Se pot cumpara online direct la acest shop cu produse naturiste. cu livrare in Romania.

Ce parere aveti despre acest ceai si bitter ? Va place ?

 Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog