Ceai detoxifiere


Cine isi doreste o cura de detoxifiere cu ceaiuri poate apela la ceaiul de la Adnatura numit "Ceai pentru detoxifiere" bun pentru detoxifierea organismului, detoxifierea colonului, etc.


Ceaiul contine urmatoarele plante in compozitie: frunze ceai verde, frunze armurariu, frunze echinaceea, iarba trei frati patati, flori de soc, flori de musetel, frunze de stevie dulce.

Pentru ce se recomanda sa bei ceai detoxifiant? Acest ceai este utilizat pentru eliminarea toxinelor, curatarea colonului, curatarea intestinelor si imbunatatirea imunitatii.
cutie poza ceai detoxifiere adnaturaPrepararea ceaiului se face prin infuzite. Peste 1 lingurita de amestec din plantele medicinale se toarna apa fiarta cam 250 ml.

Se acopera vasul timp de 10 minute, se amesteca din cand in cand. Apoi se strecoara ceaiul si se adauga zeama de lamaie proaspata. Nu se adauga zahar pentru ca ceaiul are gustul dulce de la stevie.

Pentru cura purificatoare cu ceai se beau zilnic intre 1-2 litri de ceai.
Nu are contraindicatii. A nu se consuma doza zilnica recomandata. NU se tine in preajma copiilor mici.
Ce pret are? O cutie de ceai de 50 grame costa in jur de 4 lei. Se poate gasi in plafar, magazine de plante medicinale, farmacii. Si pe internet se poate cumpara de exemplu de pe site-ul acesta.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog