Napraznicul ceaiul care vindeca cancerul

Ce fel de ceaiuri ajuta la vindecarea cancerului ? Un ceai bun pentru a trata aceasta boala este ceaiul de Napraznic.

La ce ajuta planta medicinala numita napraznic ? La ce se utilizeaza ?

Napraznicul, numit in limba latina "Geranium robertianum", este indicat in remedii naturiste ca si tratament pentru tumori, stopand si chiar vindecand unele forme de cancer.


Ce afectiuni trateaza napraznicul ? Prospectul contine urmatoarele informatii:

Ceaiul de napraznic este indicat in cazuri de cancer instestinal si gastric, cancer la san, cancer ovarian, cancer pulmonar, hematurie (afectiune a sistemului urinar, sange in urina sau urinat cu sange), tuberculoza (afectiune pulmonara, TBC), iradiere, impotenta, chisturi ovariene, ovare polichistice (dezechilibru hormonal manifestat in principal prin lipsa sau perturbarea ciclurilor menstruale la femei), sterilitate, leucemie (suprapondere a celulelor albe in sange, practic, un spectru intreg de boli definite cu acelasi termen general)

Imaginea unei cutii cu ceai de napraznic
Cutia unui ceai de
napraznic - anticancer
naturist
Se tine dieta pe langa cura cu ceaiul de napraznic ?

Pentru rezultate bune in vindecare se tine un regim alimentar sever cu sucuri si cruditati si cereale integrale - cum ar fi dieta Oshawa (Dieta si-a primit denumirea de la numele dr. George Oshawa, fondatorul microbioticii, puteti citi mai multe detalii despre dieta Oshawa, aici)

Cat timp se bea ceaiul de napraznic pentru rezultate vizibile ? Pentru insanatosire, cura necesara dureaza 4 luni. 42 de zile se bea zilnic 3-4 cani pe zi, pe stomacul gol, neindulcit !

Apoi, 5 zile se face pauza, dupa care se mai bea ceaiul inca pentru 78 de zile. Ceaiul se face doar cu apa plata sau apa de izvor (exclus apa de robinet !)

Ce pret are ? Actualizare 23 iulie 2014: cutia de 50 de g. se vinde la aproximativ 5 lei, si este vrac, deci, pentru o cura completa, trebuie sa cumparati in jur de 5..6 cutii, insa, stim foarte bine, ca banii pe care ii dati pentru o cura de napraznic, nu sunt bani aruncati degeaba, dat fiind efectul extraordinar asupra organismului si puterea imensa de vindecare a mai multor forme de cancer !

In plus, tratamentul cu ceai, nu este unul invaziv, nu are efecte secundare sau efecte nedorite cunoscute, deci este incomparabil mai bun, pentru tratarea unor afectiuni serioase, si costa net mai putin ! Ceaiul de napraznic poate fi baut si de copii.

Voi ati folosit acest ceai ? Ce gust are ? Ce afectiune v-ati tratat cu napraznic ? Cat de folositor v-a fost ? Asteptam parerile si comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol sau pe paginile de facebook si google plus ale blogului.

(articol actualizat in 23 iulie 2014)


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog