Plante pt hipertensiune arteriala

Ce remedii naturiste pot alege in caz ca am hipertensiune arteriala?
Natura ofera o gama larga de ierburi si plante medicinale  folositoare in caz de hipertensiune arteriala. Iata mai jos o lista cu acestea:

1 - Usturoiul numit in latina Allium sativum - este foarte util si folosit cu succes in caz de hipertensiune arteriala.
2 - Ghimbirul - Zingiber officinale in latina sau ginger in engleza - este una dintre cele mai bune metode pentru imbunatatirea circulatiei sanguine, scade presiunea ridicata a sangelui in mod sigur si natural, fara efecte secundare. Ghimbirul ajuta la relaxarea muschilor si scade colesterolul.


poza hipertensiune3 - Scortisoara numita stiintific Cinnamomum zeylanicum sau in limba engleza i se spune Cinnamon este des folosit pentru scaderea colesterolului rau din organism. Are proprietati antioxidante. Este o planta miraculoasa care insanatoseste persoanele care il folosesc. Scortisoara regleaza nivelul de insulina in corp.

4 - Paducelul sau Crataegus monogyna in latina sau Hawthorn in engleza. Este o planta cunoscuta pentru imbunatatirea circulatiei sangelui pentru ca, ajuta la dilatarea arterelor si la reducerea presiunii arteriale. Este des utilizat pentru ameliorarea problemelor cardiace pentru ca insanatoseste muschii inimii.

Alte plante bune in caz de hipertensiune arteriala:
- Ashwagandha numita si Withania somnifera
- Valeriana
- Brusture
- Nucsoara
- Gura lupului
- Gotu Kola

Sau daca vrei sa achizitionezi online direct un produs naturist pentru reducerea tensiunii arteriale, vezi AICI o lista de produse

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog