Solutii pentru balonare sau constipatie

Ce sa fac sa scap de balonare si constipatie? Daca ai probleme cu digestia, te balonezi foarte des un remediu natural cu ceaiuri:

1- Renumitul Doctor Oz da o solutie naturala pentru balonare si anume e vorba de ceaiul de ulm alunecos(in engleza i se spune Elm Tea).
Ceaiul are un rol de lubrifiere in interiorul intestinelor si ajuta eliminarea toxinelor si fecalelor.
*articol actualizat in 24 apr.2018*

Te scapa astfel de balonare pentru ca se elimina astfel si gazele care te balonau si te scapa si de constipatie pentru ca vei avea scaune regulate si normale, asa cum ar trebui sa fie in mod normal.

Ceaiul se bea dimineata cu 1 ceasca pentru inceput apoi se vor bea zilnic cate 3 cani din acest ceai pana la insanatosire completa.

2 - O alta metoda naturista care elimina senzatia constanta de balonare, e ananasul. Din fruct cel mai important rol il are cotorul ananasului care contine bromelaina si are proprietati anticonstipatie. Se consuma din cotorul ananasului si fructul propriu zis zilnic cate o jumatate de cescuta.

3 - Un alt tratament pentru balonare sunt semintele carminative. In engleza se numesc Carminative seeds. Sunt indicate pentru eliminarea gazelor din intestine. Care sunt aceste seminte carminative? In acest grup intra semintele de anason, cardamon si semintele de telina(care inlocuiesc cu succes sarea in dieta).

Actualizare din 24 aprilie 2018:

Pe piata online din Romania, se vinde un produs similar ceaiului din ulm, extract din muguri de ulm (lat. Ulmus Capestris), click aici pentru a vedea produsul respectiv 



Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog