Ceai anticolici de la Alevia

Care sunt cele mai bune ceaiuri pentru copii? Ce fel de ceai se poate da la nou nascuti, bebelusi sau copii mici? Cum sa elimin balonarile si colici copilului ?
Pentru toate aceste intrebari vine in ajutor un ceai exceptional numit Ceai anticolici marca Alevia.

Este un ceai compus din mai multe plante medicinale naturale. Printre ingredientele ceaiului se numara musetelul, menta, chimenul, feniculul.

 Aceste plante amestecate sunt folosite in retete traditionale pentru colici la copii. Se poate spune ca si in leacurile stravechi babesti se foloseau aceleasi plante (ierburi) miraculoase care ajutau copii sa scape de balonare, colici abdominale, inghitire de aer in timpul mesei sau in caz de varsaturi.

cutie ceai pt bebe
Cum se prepara ? Se pune 1 plic din acest cea compus intr-o cana peste care se toarna apa fierbinte (fiarta care clocoteste) si se acopera pentru 10 minute.

Se indulceste putin si se administreaza copilului 50-100 ml pe zi. Daca are varsaturi i se da cate o jumatate sau 1 lingurta din acest ceai.
Cat costa ? Pretul unei cutii cu 20 de plicuri este in jur de 3-4 lei. Se gaseste in farmacii, magazine naturiste, plafare chiar si in farmaciile din hipermarketuri.

Se poate cumpara si comanda direct de la producator de pe site-ul

A folosit cineva acest ceai? In cat timp isi face efectul? Copilasul s-a simtit mai bine dupa ce a baut ceaiul? Astep comentatii si pareri pe forum

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog