Ceai din muguri de pin

Ce proprietati au mugurii de pin ? La ce se pot folosi ? Cum se consuma ?

Mugurii de pin numiti in latina Gemmae Pini, au beneficii nebanuite, fiind extrem de importante in tratamentul bolilor respiratorii si nu numai. Sub forma de ceai, acesti muguri de pin sunt recomandati in caz de bronsita, traheita, cistita, tuse de orice fel, pielita, uretrita si chiar si in caz de laringita.


 Pentru ca are efect antiinflamator si antiseptic, ceaiul din muguri de pin este extrem de util in cazul infectiilor urinare si respiratorii. Bun si in caz de reumatism si calculoza renala (ajuta in eliminarea pietrelor la rinichi). Intareste sistemul imunitar.

Cum se prepara ? Ceaiul consumat intern, se face cu 1 lingurita de planta uscata, peste care se toarna apa fiarta. Se acopera timp de un sfert de ora, dupa care se strecoara si se bea. Zilnic se beau 2-3 cani.

Cumpara online ceai muguri de pin
Ceai muguri de pin
Extern, se poate folosi pentru imbaieri locale, sau in comprese. In acest caz, preparati ceaiul mai concentrat, adica puneti 4-5 linguri de planta la 1 litru de apa fiarta.

Acest ceai nu are contraindicatii. Nu provoaca reactii adverse.

Desigur, nu este bine sa depasiti doza recomandata, ca orice alt lucru dus in exces, poate avea efecte nedorite. Respectand dozajul, insa, este un ceai extraordinar de util !

Ce pret are ? O cutie de ceai din muguri de pin  - produs 100% romanesc - costa in jur de doar 4 lei. Se gaseste in magazinele naturiste, plafare, farmacii. Desigur, il puteti comanda direct si pe internet de pe site-ul acesta.

Cine a facut deja o cura cu aceasta metoda ? Se vad rezultatele repede ? Poate afecta sanatatea ? Are contraindicatii ? Poate provoca reactii alergice, efecte secundare ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog