Ce proprietati are ghimpele?

La ce boli folosim ceaiul de ghimpe? Prospect: Ceaiul de ghimpe numit stiintific Xanthii herba este recomandat in cazuri de probleme la prostata si hemoroizi.
Indicat in caz de adenom de prostata curativ, preventic si chiar si dupa operatie, utilizat in caz de inflamatii la nivelul prostatei.

Actiunile acestui ceai sunt diuretice, dizenfectante, cicatrizante, antiinflamatoare, diuretice, decongestive. Are actiune trofica asupra peretilor vaselor venoase.

Care este modul de preparare? Cum se tine o cura cu acest ceai? Prepararea ceaiului din ghimpe se face printr-un decoct scurt. Se pune la fiert o cana cu apa , cand apa clocoteste se adauga o lingurita de planta uscata si se tine pe foc mic in clocot timp de 10 minute.
Acest ceai preparat se va consuma inainte de masa cu o jumatate de ora.
cutia ceaiului alevia ghimpeCat dureaza o cura? Timp de sase luni trebuie consumate cate 2 cani de ceai pe zi, apoi se reduce doza la 1 cana pe zi. O cura poate dura pana la 18 luni - desigur totul dupa recomandarea medicului dvs.

Ce pret are ceaiul de ghimpe? Unde se poate procura? Se gaseste in magazinele naturiste dar si in farmacii. O cutie de 50 grame de ceai vrac costa in jur de 3-4 lei. Exista mai multe marci care produc ceaiuri, cel recomandat azi in articol este cel de la Alevia. Se poate comanda online pe acest site.

A folosit cineva ceai de ghimpe? Cit de repede apar semne de insanatosire? Ce gust are? Il beti indulcit sau simplu? Astept comentarii de la cei care l-au folosit si nu numai pe forum.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog