Ceaiuri cu gheata pentru slabit

Vara e cel mai usor sa slabesti ! Fiind cald afara, o solutie accelerata pentru eliminarea kilogramelor in plus este sa bei zilnic un ceai cu gheata, care sa te racoreasca si sa te slabeasca stimuland metabolismul.

Care sunt cele mai bune ceaiuri de slabit vara ?

Doctorul Oz, celebritate deja si el in domeniul slabirii, a prezentat intr-un episod tv cateva din aceste ceaiuri. Secretul ceaiurilor cu gheata cu efect de ardere al grasimilor este amestecarea mirodeniilor cu ceaiul propriu-zis. Totul se prepara intr-un recipient mare de cel putin 2 l. Se face ceaiul la care pui condimentele si gheata.



poza ceai rece cu gheata scortisoara si oolong pentru dieta1 - Ceaiul "Oolong" cu baton de scortisoara. Aceasta combinatie are efect de "furnal" de ardere a depozitelor de grasime din corp. Intr-un pahar se pune gheata, peste care se toarna ceaiul condimentat.Actioneaza timp de doua ore, dupa ce bei un pahar din acest ceai.

2 - Ceai verde cu ghimbir. Ceaiul se bea rece ! Trucul slabirii este ca organismul arde caloriile ca sa proceseze ceaiul rece. Ceaiul se prepara si se raceste. Apoi se amesteca cu felii de ghimbir. Se amesteca si se serveste cu gheata.

3- Ceaiul mate amestecat cu grapefruit. Stimuleaza organismul sa elimine toxinele si "kilele" in plus. Contine cofeina si se recomanda sa il bei dimineata sau la pranz.

4- Ceai alb cu pere. Arde puternic caloriile !
Se prepara la fel prin infuzie. Se fierbe separat ceaiul. Apoi se toarna intr-un recipient mai mare la care se adauga perele si se lasa la infuzat. Se poate bea cu gheata.

Cine a slabit cu astfel de ceaiuri ? Voi stiti vreo alta reteta de ceai care slabeste eficient ?

Asteptam pareri si comentarii pe FORUM sau in casutele de comentarii de sub articole.



(sursa poza )

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog