Ceaiul Kombucha si Ginseng Pro Natura

Am cautat un ceai care sa ma ajute in perioadele stresante de la servici, care sa fie bun pentru reducerea senzatiei de oboseala fizica si mentala. Si am descoperit ceaiul de la Pro Natura Dr. Ionut Moraru Kombucha & Ginseng.

Ingredientele din compozitia ceaiului sunt: renumitul kombucha, ginseng rosu, macese si mango.In prospect scrie ca proprietatile ginsengului rosu sunt urmatoarele: te energizeaza si te ajuta sa rezisti mai mult daca faci efort fizic  (sport, munca de teren, etc), ajuta si la buna functionare a ficatului, ceea ce este foarte important si pentru curatarea toxinelor din sange, deci, din punct de vedere al vitalitatii.

Fructul de mango este puternic antioxidant si remineralizant, si ii da ceaiului un gust delicos, dulce si proaspat. Plin de vitamina C, macesul intareste imunitatea, este antioxidant si antiinflamator, protejeaza vasele capilare.

Desigur kombucha este ingredientul "vedeta" din acest ceai. Detoxifica prin eliminarea toxinelor din tesuturi, opreste imbatranirea organismului, echilibreaza metabolismul lipidelor si glucidelor, mareste rezistenta corpului fata de posibile infectii sau boli virale, ajuta la functionarea normala a digestiei, regland tranzitul intestinal.

Daca doriti sa cititi mai multe informatii despre kombucha iata aici un articol despre el

La ce preturi se vinde ? Ceaiul cu ginseng si kombucha costa cam 12 lei. O cutie are 20 de doze. Se prepara prin infuzare cu apa fierbinte. Se poate bea zilnic.

Se gaseste in plafare, farmacii si magazine bio cu profil naturist. Si pe internet il puteti procura direct de pe site-ul Pro Natura. http://www.pronaturashop.ro

A baut cineva acest ceai? Cit de mult v-a placut? Ce efect a avut la voi? Astept pe forum parerile voastre..

Niciun comentariu:

Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog