O planta decorativa dar miraculoasa si pentru sanatate !

Pana zilele trecute nici nu stiam ce proprietati miraculoase are planta numita panseluta. Se cheama si trei frati patati sau in latina Viola tricolor. Aceeasi planta mai e numita in limbajul popular buruiana cu 9 daruri, barba-imparatului, catunasi de camp, pansele salbatice.

Initial stiam ca este doar o planta decorativa folosita foarte des in parcurile din marile orase, sau sunt puse in ghiveci langa geamuri pentru ca pur si simplu arata bine.

Pe langa aceste aspecte planta trei frati patati are numeroase beneficii pentru sanatate.


Folosita sub forma de ceai, tinctura sau cataplasma, este des folosita ca si remediu natural in tratarea urmatoarelor boli: alergie respiratorie, alergie cutanata, astm, hipertensiune, guta, reumatism, bronsita, tuse convulsiva, cancer mamar, cancer de plamani, sclerodermie, infectii si intoxicatii alimentare, amelioreaza starea de sanatate a celor car sufera de lupus eritematos (boala lupica).

Cumpara de aici produse naturale din planta medicinala Trei frati patati
Cumpara de aici produse
naturale din planta medicinala
Trei frati patati
Foarte bun si in caz de ingerare accidentala de substante toxice, fiind o solutie de prim ajutor rapid si eficient !

Acest ceai este des utilizat ca si tratament intern si extern pentru rinita, sinuzita si leucoree.

Cum se administreaza ? Zilnic, se beau cate 2-3 cani.

Prima cana se bea dimineata. Ceaiul se face prin infuzare, adica se fierbe apa la care se adauga 1 lingurita de planta uscata, se acopera 10 minute dupa care se bea.

Unde gasesc produse din plante medicinala  "trei frati patati" ? In Romania se vinde in magazinele naturiste.
 Online, il puteti cumpara de exemplu pe urmatorul site:

Click aici pentru a cumpara ceai din Trei frati patati sau tinctura de Trei frati patati sau daca alegeti varianta suplimentelor nutritive atunci uite aici niste capsule ce contin Panseluta salbatica.

Cat costa? O cutie de 50 grame de ceai are un pret aproximativ de 3-4 lei.

Tictura costa in jur de 9 lei, iar comprimatele in jur de 35 de lei.

Prospectul ceaiului scrie ca este indicat si in caz de urticarie, acnee, psoriazis, boli de rinichi, tuse, reumatism, eczema, rinosinuzita.

De asemenea, are efect diuretic, depurativ, usor laxativ, deci atentie, NU DEPASITI DOZA !

Are contraindicatii ? Ce efecte secundare poate avea  ? Chiar daca este foarte puternic detoxifiant, nu prea are reactii adverse, daca nu se depaseste doza zilnica recomandata.

In cazul in care duceti consumul ceaiului la extrem, desigur, pot aparea senzatii de greata, lipsa poftei de mancare, iritatii ale pielii (destul de rar), diaree si varsaturi.

Deci atentie mare la cantitatea de ceai bauta pe zi.

Se poate utiliza si pentru tratarea bolilor la pisici (caderea blanitei + prelungirea vietii), cat si tratamentul ranilor la caini.

Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati cu ajutorul acestui produs ?

 V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog