Trateaza raceala si gripa cu ceai

Ce fel de ceaiuri ajuta in caz de gripa sau raceala ? Cum sa ma tratez daca am racit ?
O solutie la indemana ar fi ceaiul din plante medicinale de a Fares numit Hapciu Raceala si Gripa R2.

Este recomandat ca si tratament de baza in infectii respiratorii.
Prospectul scrie ca este un ceai are efect antiinfectios si antiinflamator.

Bun pentru stimularea imunitatii, reduce febra, amelioreaza tusea si starile specifice racelii nas infundat, durerile in gat. respiratie ingreunata.


Grabeste vindecarea in caz de gripa, bronsita, tuse, faringita.

O cutie contine 20 de plicuri de ceai. Acest ceai contine extracte din: rizomi de ghimbir, frunze de eucalipt, frunze de maslin, fructe de anason, cimbru, frunze de plamanarica (mierea ursului, sau cuscrisor, cum i se mai spune), sovarv (busuioc de padure), cretusca.
Cumpara de aici Ceaiul Hapciu R2
Cumpara de aici
Ceaiul Hapciu R2
Are contraindicatii ? Acest ceai nu se da copiilor care au sub varsta de 3 ani. Nici in perioada de sarcina sau alaptare nu se foloseste !

In rest, nu provoaca reactii alergice si nici nu are efecte secundare cunoscute.

Cum se utilizeaza ? Ceaiul se bea in caz de raceala in cura de 1 sau 2 saptamani. Cine raceste des, poate face o cura de 6-8 saptamani pana la recuperare totala.

Administrarea se face zilnic. La copii care au intre 3 ani si 14 ani, se da cate 1-2 cani de ceai pe zi.

La adolescenti (peste 14 ani) si adulti se da 3-4 cani de ceai care se beau pe parcursul zilei.

Fiecare cana de ceai se face prin infuzare, adica intr-o cana pui 1 pliculet de ceai peste care torni apa fiarta.  Acoperi cana cam zece minute dupa care bei ceaiul.

Ce pret are ceaiul Hapciu Raceala si Gripa ? O cutie costa cam 4 lei.

Se poate procura de la toate farmaciile, magazinele naturiste dar si de la hipermarketurile mari gen: Kaufland, Metro, Real, Carrefour, Lidl, etc.

Online, il poti cumpara direct de la shopul acesta cu produse bio si naturiste.

Cine foloseste aceste produse ceaiuri  ? Va ajuta ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog