Cel mai bun ceai pe timp de iarna - "Sarbatoare de iarna"

Cei de la Fares au lansat un ceai special recomandat de baut pe timp de iarna, si in perioada sarbatorilor. Se cheama "Sarbatoare de iarna" si are un gust special.

Ce ingrediente are ? Acest ceai este facut dupa o reteta special aleasa din zona orasului Orastie in preajma Sarmisegetuzei dacice ! Contine macese, portocale si esenta de scortisoara.

Printre beneficiile acestui ceai se numara : calmeaza, relaxeaza si ridica moralul, creeaza o atmosfera perfecta de sarbatoare.



Cat costa ? Pretul unei cutii cu 20 de pliculete este in jur de 6 lei. Se gaseste in hipermarketuri, magazine bio naturiste, plafare si farmacii.

Se poate cumpara si de pe internet prin comanda online pe linkul acesta

poza cutia ceaiului pt sarbatoarea de iarna fares concurs
Ceai perfect de sarbatori
La sfarsitul acestui an, impreuna cu acest ceai, echipa de la Laboratoarele Fares Biovital a lansat si un concurs cu premii.

Cum se participa ? Cumperi o cutie din acest ceai. In cutie este o surpriza. E vorba de un magnet care simbolizeaza una din cele 7 flori de sarbatoare: ciubotica cucului, maces, saschiu, galbenele, echinacea, musetel, trei frati patati.

Faceti 1 poza cu magnetul din cutie, si va inscrieti pe site-ul Fares la concurs, unde trebuie sa scrieti si cateva cuvinte despre floarea de pe magnet.

Ce poti castiga ? Marele premiu este un aparat de fotografiat ultraperformant, marca Panasonic Lumix DMX FZ200 sau unul din cele 100 de seturi de ceai. Fiecare set de ceai contine 2 cani pentru ceai si 2 farfurii perfecte pentru servirea ceaiului.

(concursul nu mai este valabil - 2014)
Bafta la castig si Sarbatori Fericite!


Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog