Slabeste si detoxifica-te cu Biorefit

Ce este si la ce se folosete Biorefit? Este vorba despre un ceai din plante medicinale care garanteaza o detoxifiere naturala si ajuta in combaterea obezitatii.
Prospectul ceaiului scrie ca este bun pentru:
- slabire naturala, prin scaderea surplusului de kilograme
- detoxificarea corpului si a intestinelor fara efecte negative asupra sanatatii
- se spune chiar ca ar fi primul ceai cu efect "Detox si Fit body" din Romania.
- nu produce dependenta si nici nu are efecte secundare
- apar semne vizibile in slabire dupa prima saptamana de la folosirea ceaiului
- sustine functia biliara
- regleaza tranzitul intestinal

poza ceai biorefit natural pt slabit si detoxificare
Ceai slabire si purificare natural

Ce plante contine Biorefit tea? In compozitia acestui ceai pentru slabire si purificare sunt urmatorii compusi: Rhamnus fragula sau Crusin, Calendula officinalis sau Galbenele, Malus sylvestris numit Mar paduret si Cassia angustifolia care este cunoscut sub numele de Senna sau Siminichia.

Cum se face o cura de slabire cu ceai?Administrarea se face zilnic, se bea cate 1 ceasca din acest ceai inainte de a lua mesele principale. Ceaiul se va prepara prin infuzare, adica se fierbe apa care apoi se toarna peste 1 pliculet de ceai pus intr-o cana. Se acopera cana pentru 1 sfert de ora, dupa care se bea. Il puteti indulci daca nu-l puteti bea fara zahar cu miere.
Ce pret are? O cutie cu 30 de doze costa in jur de 46 lei. Daca il comandati pe internet primiti gratuit si o reteta de dieta. Il puteti comanda direct de pe site-ul biorefit  Nu stiu daca se vinde deja in magazine sau farmacie, eventual revin aici cu informatii.

Cine a luat deja ceaiul Biorefit? E bun? Cat se poate slabi cu el si in ce perioada? Astept comentarii si pareri pro si contra pe forum
Are contraindicatii? Da, acest ceai nu se da deloc copiilor care au sub 6 ani, persoanelor care au probleme cu stomcaul, obstructii intestinale, ileus paralitic. Nici in sarcina sau daca alaptezi nu ai voie sa folosesti acest ceai de slabire.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog