Un ceainic numa' bun, cu pahare cu tot

In ce sa servim ceaiul ? Daca ai oaspeti, si doresti sa ii servesti cu un ceai special, le poti face oaspetilor tai o impresie aparte, servind ceaiul intr-un set special din ceramica creat pentru ceai.

De exemplu, vorbim despre acest set din fotografie. Contine un ceainic si 6 pahare pentru ceai. Setul este facut din ceramica si are ornamente florale in culorile alb si albastru.

Parca si gustul ceaiului este mai bun daca reusesti sa bei ceaiul in pahare identice :))


Poza cu modelul de ceainic
Desigur acest set pentru ceai se poate da ca si cadou pentru nunta, zi de nastere, botez, aniversare de nunti, zile onomastice , etc.

Sau poti sa ti-l cumperi ca o recompensa pentru "buna purtare", sau pentru a-ti rasplati propria persoana, de fapt, de fiecare data, cand o sa bei ceai din acest ceainic, din aceste pahare.

Oricum am lua-o, este o alegere draguta pentru iubitorii ceaiului.

Sau de ce nu, daca doriti sa convigeti pe cineva ca merita sa consume din cand in cand o cana de ceai - sa incerce sa bea un ceai relaxant cu o aroma imbietoare intr-o astfel de prezentare :)

Ce pret are un astfel de ceainic decorativ, in set cu pahare cu tot ?

Costul unui set este in jur de 120 de lei. De unde pot comanda online pahare, ceainice, cani pentru ceai ?

Puteti incerca sa alegeti din multitudinea de produse de exemplu de pe acest site

Daca ati ales, ati comandat si sunteti multumit/a de produs sa ne dati de veste,lasand un comentariu direct sub articol, in casuta de comentarii facebook, sau in cea de google/google plus, respectiv, puteti lasa un comentariu direct pe pagina noastra de facebook, si google plus, la oricare dintre articole.

Noi, editorii acestui blog, adoram ceaiul, consumam foarte des, ceaiurile sunt nelipsite din meniul zilnic :). Si servim dintr-un ceainic.. cam ca acesta din poza :)

Pofta buna, la un ceai bun !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog