Specialitate de ceai din cafea verde

Se stie ca multa lume foloseste ca metoda de slabire cafeaua verde, se publica tot felul de reclame in care apar capsulele de cafea verde, ca fiind atotstiutoare in slabire, sunt multe firme serioase care importa si distribuie aceste produse, si evident, sunt si tepari, care vand produse contrafacute.

Fie ca e sub forma de capsule, fie sub forma de cafea, pana la urma, mai toti folosim cafeaua, ca e verde, ca e prajita... din punct de vedere al continutului... materia prima tot cafea este.

Acum a aparut si varianta de cafea verde care se bea sub forma de ceai.

Desigur aceasta e creata special pentru cei care iubesc sa bea zilnic cate un ceai delicios. Mai ales ca are atat de multe beneficii.

Ce este de fapt cafeaua verde ?  Numita in engleza "green coffee", este de fapt cafeaua arabica, neprajita.
Boabe de cafea verde,
"cafea arabica", neprajita

Se zice ca in momentul prajirii, boabele de cafea isi pierd efectul de topire al grasimilor, care este prezent in bobitele verzi. Este vorba despre acidul clorogenic, prezent in boabele verzi, care are multiple indicatii terapeutice, printre care, cel mai mediatizat beneficiu, in lumea noastra tot mai supraponderala, scaderea in greutate daca este utilizat pe termen lung.

Disponibil acum si in Romania, ceaiul din cafea verde este produs de firma Nature4Life.

Ce pret are si unde se gaseste ? Ceaiul este vrac (adica nu e la pliculete),  costa in jur de 56 de lei o cutie de 100  grame.

Se vinde online, de exemplu pe acest site , in forma de ceai vrac, sau, daca vreti neaparat in forma de tablete, de la acelasi producator, gasiti AICI
(Atentie, insa, in forma de tablete, doza de 600 de mg., respectiv, cutia de 60 de tablete, costa mai mult de dublu fata de forma de ceai, deci undeva in jur de 120 de lei !)

Inca nu stim daca produsele astea doua sunt disponibile sau nu in magazine naturiste sau plafare, farmacii, am intrebat la cateva astfel de magazine, nici nu auzisera inca despre ele. Revenim cu informatii, daca aflam unde se pot cumpara offline.

Cine a reusit sa slabeasca cu cafea verde ? Ati incercat, ati baut ceai din cafea verde ? Are efecte secundare, contraindicatii ?

Spuneti-va opiniile, comentariile, parerile, in casuta de comentarii de sub articol sau pe pagina de facebook sau google plus a blogului.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog