Ceaiul Pulmonar, medicament 100% natural pentru sanatatea plamanilor si sistemului respirator

Ma dor plamanii si tusesc, ce remediu natural pot folosi sa ma vindec ? Cel mai potrivit ceai natural pentru probleme de respiratie, tuse seaca, disconfort la plamani, este ceaiul de la Fares, numit Ceaiul P - pulmonar cod R14.

Este un ceai creat special dupa o reteta originala de catre fondatorul firmei Fares - dl. Andrei Farago.
Ce pret are ceaiul care repara plamanii si tusea ? Ceaiul P R14 pulmonar costa putin.
Ambalajul are o greutate de 50 de grame. Se poate comanda  direct AICI, sau AICI (2 magazine online diferite)

Prospectul scrie ca este benefic pentru imbunatatirea respiratiei, elimina problemele cauzate de respiratia ingreunata, ajuta la insanatosirea plamanilor.

Imaginea cutiei ceaiului Pulmonar - medicament 100% natural pentru sanatatea sistemului respirator
Cutia ceaiului
Pulmonar - medicament 100%
natural pentru sanatatea
sistemului respirator

Din ce plante e facut ?  Amestecul contine urmatoarele ingrediente : frunze de plamanarica (denumite in latina Pulmonariae Folium), patlagina (Paltaginis Folium), fenicul fructe (Foeniculii Fructus), troscot (Polygonii Avicularis Herba).

Ceaiul este foarte bun la gust, se poate bea de obicei fierbinte si neandulcit (dar merge si cu zahar/miere/stevie).

Printre beneficiile importante ale consumului acestui ceai se numara urmatoarele : vindeca leziunile/rupturile de la nivelul sistemului respirator, cicatrizeaza si reepiteleaza. (recreeaza membranele subtiri de pe suprafetele interne ale tractului respirator, si recreeaza / revigoreaza suprafetele mucoase, protejand impotriva uscarii tesuturilor moi)

Dezinfecteaza si reduce inflamatiile, scade iritatia din nas, gat, plamani si reduce congestia nazala (nasul infundat).
Elimina tusea si calmeaza respiratia.

Pentru cine se recomanda folosirea ceaiului pulmonar ? Acest ceai e bun de baut in caz de laringita, tuse, catar respirator, astm bronsic, bronsita.
Nu provoaca reactii alergice si nu are efecte secundare cunoscute, la adulti ! Insa, atentie ! Este contraindicata consumarea acestui tip de ceai de catre bebelusi !

Se poate bea insa si de mamele insarcinate sau care alapteaza, pe o perioada de maxim 10 zile. O cura dureaza intre 6-8 saptamani.

Doza zilnica la adulti poate fi de 3-4 cani zilnic, la copiii pana la 3 ani, 2 cani maxim impartite de-a lungul zilei, respectiv, copiii care au intre 4 si 14 ani pot bea maxim 3 cani din acest ceai.


Se poate prepara si prin infuzie si prin fierbere, infuzia fiind insa mai recomandata.
Daca preparati ceaiul cu un infuzor, este si mai bine. Tineti cana sau infuzorul acoperit macar 15 minute inainte de a consuma ceaiul. Este de preferat sa consumati ceaiul inainte de a se raci.

Ati incercat deja acest ceai ? Dupa cate zile se simt efectele ? V-a ajutat in vreo afectiune respiratorie ? Vi l-a recomandat medicul, sau cum ati dat de acest ceai ?Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog