Ceai antihipertensiv, bun pentru scaderea tensiunii arteriale.

Ce fel de solutie naturista pot folosi daca am tensiunea prea mare ? Daca vrei sa incerci un remediu simplu, natural si fara conservati , coloranti, facut din plante medicinale, poti incerca sa bei zilnic sub forma de o cura/tratament cu Ceaiul Anti Hipertensiv. Este un supliment alimentar indicat special pentru tensiune.

Cum stiu ca am probleme cu tensiunea arteriala ? Simplu, sunt centre medicale si cabinete medicale in care tensiunea ti se verifica gratis, ba chiar am vazut mai nou si unele magazine de optice in care poti face verificarea gratis, sau daca vrei sa iti verifici mai des tensiunea, sa ai grija de sanatatea ta, iti cumperi un tensiometru pentru brat sau tensiomentru pentru incheietura mainii , iti verifici tensiunea acasa, si daca rezultatele arata valori mari / periculoase,  atunci iei o cutie din acest ceai si il bei zilnic ca sa te tratezi.

Prospectul ceaiului Antihipertensiv scrie ca ajuta la reglarea tensiunii sa fie la valori corecte.

Ce ingrediente contine? Ceaiul pus in plicuri e facut din amestecul urmatoarelor plante medicinale: ceai verde (lat. Camelia sinensis), papadie (lat. Taraxacum officinale), frunze din planta chinezeasca Uncaria rhynchophylla , seminte de senna (lat.cassia abtussifolia) , busuioc salbatic (lat. Prunella vulgaris), talpa gastei (lat. Leonurus japonicus)/

Cum se bea acest ceai si ce cantitate?  Zilnic poti consuma maxim 2 cani de ceai. Cum se prepara? Intr-o cana de ceai pui un pliculet peste care torni apa fiarta-fierbinte si o lasi la infuzat 4 minute. Apoi scoti plicul de ceai si bei ceaiul cat e cald.
Ceai antihipertensiv (supliment alimentar)

Ce contraindicatii are? Nu ai voie sa il folosesti daca esti insarcinata sau alaptezi bebelusul. Acest ceai este recomandat doar pentru adulti, deci in nici un fel sa nu il puneti in jurul copiilor micuti, sa nu il bea copii !

Cat costa ? Unde se gaseste ? Pretul unui set format din 2 cutii cu cate 30 de doze este in jur de 12 lei. Se poate cumpara online pe net prin comanda facuta pe acest site

Cine a folosit deja ceaiul pentru scaderea tensiunii ?
Cum v-ati simtit dupa ce ati consumat ceaiul antihipertensiv ? Chiar ajuta ? In cat timp isi face efectul ? Ati observat efecte secundare ?

Haideti pe forum la discutii despre beneficiile ceaiurilor naturale vs. medicamente aleopate, chimice, si orice alte subiecte legate de stilul de viata sanatos.
Asteptam, deasemenea, comentariile obiective in casuta de comentarii de sub articol si pe paginile de social media (Facebook si Google Plus) ale blogului.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsele prezentate pot fi achizitionate direct. Este posibil, ca in urma achizitei produselor, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog