Ceai de slabire, complex cu ceai verde si lamaie de la Alevia

Ce fel de ceaiuri noi au aparut in domeniul slabirii ? Daca vrei sa incerci unul dintre noutatile aparute pentru a slabi, poti incerca ceaiul de la Alevia pe nume "Complex de slabit cu ceai-verde si lamaie".

Prospectul scrie ca este indicat in diete si regimuri de slabit, pentru persoanele care au probleme cu surplusul de greutate.

Da stim, e greu sa recunoastem ca suntem persoane mai pufoase, grase sau obeze, dar primul pas este intotdeauna cel mai important. Ori ne plangem in continnuare ca avem o problema, ori incepem prin a face schimbari in stilul de viata ! De aceea, persoanelor supraponderale, recomandam sa consume zilnic un ceai din plante medicinale cu proprietati de ardere a grasimilor.

Ce ingrediente contine acest complex de slabit ? Asa cum ii spune si denumirea, are in compozitie, frunze din renumitul ceai verde (lat. Camelia sinensis), coaja de citrice, iarba de lamaie, ginseng, aroma de lamaie, petale de albastrea (lat.Centaurea cyanus).

Efectele benefice ale acestui ceai compus, sunt eliminarea kilogramelor in plus, topirea straturilor de grasime, si accelerarea metabolismului.

Cum se tine cura de slabit cu ceaiul complex de la Alevia ? Ce cantitate si pe ce perioada se consuma ?

Zilnic se prepara prin infuzare o anumita cantitate de ceai. Adica la 2 lingurite din ceaiul vrac, se toarna o cana mare de apa fiarta. Se acopera vasul cu infuzor sau cana, si se lasa la infuzat 5 minute.

Apoi ceaiul se strecoara si se bea. Cantitatea maxima de ceai este de 3 cani pe zi ! NU faceti excese, adica nu incercati sa consumati cantitati mai mari in speranta ca slabiti mai repede, pentru ca va faceti mai mult rau decat bine !

Ce contraindicatii are ? Poate provoca efecte secundare ? Nu au voie sa faca tratament de slabire cu acest ceai, persoanele care au boli cronice, respectiv, femeile insarcinate sau mamicile care alapteaza, nu e recomandat deloc sa il consume !

De asemenea, persoanele alergice la oricare dintre plantele care se afla in acest ceai, trebuie sa evite consumul.
imagine cu cutia ceaiului complex de slabit cu ceai verde si lamaie de la alevia
Cutia ceaiului complex
de slabit, cu ceai verde si lamaie

Produsul este natural, si nu contine nici un fel de conservanti, deci nu ar trebui sa provoace nici un fel de simptome adverse.

Ca costa si de unde se poate procura, ce gramaj are ?

Pretul unei cutii de 70 grame este  in jur de 16 ron. Il gasiti pe acest site, de exemplu.

Desigur se vinde teoretic, si in magazinele bio, plafare, farmacii.

Cine a slabit deja cu acest complex de slabit ? Cate kilograme si in cat timp ?
 Va place gustul? Il beti indulcit? In cat timp ii simtiti eficienta?
V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Despre alte ceaiuri si complexe de slabire, tot de la Alevia, am mai scris si in alte articole, produsele sunt similare, dar difera fiecare fata de cealalta. Detalii, gasiti in urmatoarele legaturi:
http://voislabi.blogspot.ro/2011/10/complex-de-slabit-alevia.html
http://totuldespreceai.blogspot.ro/2012/09/ceai-alevia-complex-de-slabit-cu.html
http://totuldespreceai.blogspot.ro/2013/03/ceai-de-slabit-cu-lamai-si-mate-alevia.html
http://totuldespreceai.blogspot.ro/2010/10/ceai-de-slabit-alevia.html

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog