Ceaiul cu gust de strudel de mere - o infuzie deosebita, aromata !

Cine nu iubeste prajiturile cu mere !? Dar ati auzit ca exista si ceai, cu gust de strudel cu mere ? Daca doriti sa beti un ceai cald cu o aroma deosebita mai ales pe timp de iarna, de Craciun sau Revelion, va recomandam sa incercati ceaiul special de fructe numit Strudel de mere.

Aroma si gustul ceaiului vor umple locatia unde serviti ceaiul, va incalzi atmosfera si sufletul celor care il incearca.

*articol actualizat in 9 oct.2015

Imaginea ceaiului cu gust aromat de strudel de mere- apple strudel.
Imaginea ceaiului cu
gust de strudel cu mere
Ce are in compozitie acest ceai ? Ingredientele sunt 100% naturale si formeaza o specialitate de ceai inedita. Contine bucati si cubulete de mere uscate, hibiscus, macese, coaja de portocale, scortisoara, stafide, nuca de cocos, cristale de zahar, arome, fulgi de migdale.

Cum se prepara si cum se consuma? Ceaiul cu gust de strudel de mere se face prin infuzare, din amestecul de ceai se pune 1 lingurita intr-o ceasca, peste care se toarna apa fiarta.

Se acopera cana si se lasa la infuzare timp de 10 minute. Apoi se strecoara si se bea ca atare sau indulcit cu miere, zahar, sau stevie, in functie de preferinte si cum iti permite sanatatea.

Ce pret are ceaiul cu gust de strudel de mere ? Si unde se gaseste ?

Pentru ca este evident un mix de plante mai neobisnuit, se poate cumpara doar in magazinele specializate pe ceaiuri exotice si nobile.
Il puteti comanda online pe acest site

Se vinde in doze de 20, 50, 100, si 400 grame. O punga costa in jur de 12 lei (plicul cu gramaj de 100 g.), iar doza de 20 grame de ceai costa in jur de 3 lei.

Sa va fie de bine !

Cine a incercat deja aceasta bautura inedita? Va place gustul ? Vi l-ati cumparat pentru consumul in familie sau l-ati oferit cadou ? Ati incercat deja acest ceai ?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog