Ceaiul Licorice ajuta respiratia

La ce e bun, si de ce este recomandat sa bem ceaiul "Licorice" ? Acest ceai cu nume mai ciudat intra in gama ceaiurilor "Higher Living", (tradus brut, inseamna viata traita la standarde mai inalte),  produse in Anglia de firma "Only natural"

Licorice se consuma sub forma de bautura calda care are urmatoarele beneficii pentru sanatate, conform prospectului:


- are efect calmant in cazul in care suferiti de raceala, gripa, respiratie ingreunata, nas infundat..
- elimina inflamatiile din corp
- intareste sistemul imunitar
- este usor laxativ si usor diuretic, in acest fel eliminand toxinele din corp mai usor

Din ce e facut acest ceai ?

Imaginea cutiei ceaiului de lemn dulce cu fenicul, numit Licorice, ceai pentru respiraţie uşoară
Cutia ceaiului Licorice, cu lemn dulce,
fenicul, scortisoara, si alte ingrediente exotice
Ceaiul Licorice contine urmatorele ingrediente: seminte de fenicul (lat. Foeniculum vulgaris), Lemn dulce (lat. Glycyrrhiza glabra), scortisoara (lat. Cinnamomum zeylanicum), coaja de lamai (lat. Citrus limonum), coaja de portocala amara (lat. Citrus aurantium), radacina de ghimbir (lat. Zingiber officinalis), cuisoare (lat. Syzygium aromaticum).

Are contraindicatii ? Poate declansa efecte secundare ? Cine nu are voie sa-l bea ? Acest ceai compus NU poate fi consumat de femeile care sunt in perioada de sarcina sau alaptare !

 Nici persoanele care sufera de hipertensiune arteriala, boli la ficat, la rinichi, obezitate grava, hipokaliemie (nivel scazut de potasiu in organism, tulburari neuromusculare, neurovegetative, tulburari de constiinta), NU AU VOIE SA IL CONSUME.

Acest ceai interactioneaza cu medicamentele pentru tensiune, antiinflamatoarele, diureticele, deci nu le folositi concomitent. Consumul exagerat poate duce la dereglari hormonale ! Este recomandat in mare parte doar persoanelor care dealtfel au o stare de sanatate buna, si doar trec printr-o perioada in care au nevoie de o detoxifiere rapida, sau li s-a infundat nasul, sau vor sa scape de anumite inflamatii.

Cat costa acest ceai ?Pretul unei cutii de Licorice este in jur de 20 de lei si il puteti cumpara de ex
pe acest site.
Nota! - Ceaiul nu se mai gaseste in stocul magazinului mentionat, insa am cautat capsule care contin radacina Licorice pe care o puteti achizitiona online de la acest magazin naturist.

Probabil se vinde si in magazinele de tip plafar din tara.

Cine a gustat deja acest ceai ? V-a placut ? Il beti indulcit sau asa simplu ? Asteptam pareri si comentarii aici pe blog, pe forum sau pe pagina de facebook sau google plus a blogului. Publicam TOATE comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra produselor prezentate in articolele noastre !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. 

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog