Ceai bun pentru copilasi si bebe mic

Ce fel de ceai pot sa-i dau copilasului ? Care amestec de plante medicinale ajuta la tratarea colicilor la bebelusi ? Daca aveti acasa copii, care sufera de dureri de burta, de balonare sau colici - mai ales la sugari, aflati ca exista un ceai special destinat tratarii acestei afectiuni !

Pentru ca stim, ca nu toate ceaiurile se pot da si la copii, am cautat special un astfel de ceai pentru a veni in ajutorul parintilor si bunicilor care doresc sa ajute "micii omuleti" sa scape mai repede de suferinta pe cale naturala, ca apoi sa alerge veseli si voiosi prin casa :)



E vorba de ceaiul de la Solaris numit "Ceai pentru bebelusi si copii".
Prospectul scrie ca este indicat atat copilasului care  este inca alaptat, cat si pentru copii care au deja varsta de gradinita si scoala primara.

Beneficiile consumului acestei bauturi calde din plante sunt: amelioreaza crampele si balonarea abdomenului, calmeaza colicile, conferind o stare de linistire si de bine.

Din ce plante e facut acest ceai ? Amestecul de ceai pentru bebe si copii mici contine: fenicul, anason,chimen si roinita.


Are contraindicatii ? Poate provoca efecte secundare ? Acest ceai se recomanda copiilor sanatosi, adica celor care nu sufera de alte afectiuni decat colicile, sau nu urmeaza tratament medicamentos !

In cazul in care bebelasul are alergie la oricare ingredient din compozitia ceaiului, e posibil sa apara reactii alergice, dar e foarte rar, pentru ca toate plantele sunt naturale si atent selectionate, tot ceaiul este fara conservanti si fara aditivi, fara E-uri.

Cat costa si de unde se poate procura ? Acest ceai este disponibil in magazinele bio, plafare, si naturiste, teoretic, si in farmacii.

Online il puteti cumpara de exemplu,  pe acest site

Ceai pentru bebelusi si copii mici Sonnentor

 O cutie cu 20 de plicuri are un pret de aproximativ 14 lei.

Cum se administreaza ? Cum se prepara si in ce cantitate se poate da copilului ?

Pentru bebelusul sugar, intr-o cana se pune 1 plic de ceai, peste care turnam apa fiarta, se infuzeaza 5 minute, dupa care se da copilasului sa-l bea. Atentie sa nu fie fierbinte !!!

Pentru copiii mai mari, cantitatea de apa si ceai se poate dubla. Doza maxima zilnica este de 3 cani de ceai !

Cine a folosit deja aceasta metoda pentru combaterea colicilor la copii ? Cat e de eficient ? La ce varste ati administrat copiilor acest ceai ? In cat timp si-a facut efectul ?
Asteptam parerile voastre pe forum, sau comentati aici pe blog, in casuta de comentarii de sub articol, sau pe paginile de social media (facebook si google plus) ale blogului.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog