Ceaiul de Moringa - arborele miraculos al vietii

Daca doriti sa gustati un ceai mai aparte, mai special, mai diferit decat cele cu care v-ati obisnuit la noi in tara, va recomandam un ceai cu nume si proprietati interesante. E vorba de ceaiul din planta numita in latina Moringa Oleifera, sau simplu, Moringa.

Dar ce este acest ceai de moringa ? Este  facut din frunzele uscate ale arborelui uleios cu acelasi nume. I se spune si "arborele miracolului sau copacul imortalitatii", sau "copacul vietii", in Israel fiind considerat un dar al divinitati inca din antichitate.

Asa arata florile arborelui de Moringa
(credit imagine / image credit)
Moringa a fost folosita de mii de ani si de catre calugarii din Tibet, pentru ca le confera o sanatate impecabila si o viata indelungata.



Prospectul ceaiului scrie ca are urmatoarele beneficii pentru sanatate:
- contine numeroase vitamine si minerale esentiale organismului uman.

In frunzele de Moringa sunt vitaminele A, B, B2, B3, B6, B7, C,D , E si vitamina K. Mai contine grupul de acizi omega 3-6-9, substante importante pentru organism ca fier, magneziu, calciu, cupru, potasiu, zinc, si sulf.

Consumul produselor pe baza de moringa este indicat pentru intarirea sistemului imunitar, detoxifierea ficatului, regenerarea celurara si reintinerirea organismului, pt
Imagine cutie de pudra raw de moringa frunze maruntite
Pudra din frunze
de moringa
prelungirea vietii, pentru mai multa energie si rezistenta la efort fizic, pentru intarirea sistemului osos si osteoarticular (articulatii puternice, sanatoase), eliminarea depresiei, ameliorarea simptomelor de menopauza si osteoporoza. Imbunatateste digestia si circulatia sanguina. Poate fi consumat si de proaspetele mamici care alapteaza  bebelusul.

De asemenea, planta de Moringa este una din plantele despre care unele studii spun ca previne cancerul.

Unde se gaseste ceai de Moringa ? O cutie de 100 de grame de ceai vrac, produs de firma Jacob Hooy, are un pret de aproximativ 27 de lei. Pentru ca este un ceai mai rar, nu se vinde in orice magazin sau farmacie, ci de catre firme care s-au specializat pe ceaiuri rare ! Din pacate nu se mai gaseste pe site-ul pe care era atunci cand am scris articolul.

Dar pe internet puteti cumpara Moringa sub forma de pudra raw de ex pe acest site

Eventual, daca aflam unde se mai gaseste in magazinele bio sau farmacii revenim cu detalii.
Daca stiti voi, unde se mai gasesc ceaiuri de moringa, lasati-ne locatia in comentarii.

Despre alte produse deosebite, fabricate din moringa, puteti citi articolul de pe un alt blog, AICI

Asteptam cu interes comentariile in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, twitter, google plus) ale blogului, sau pe forum.
Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate sau celor enuntate in articole.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog