Ceai pentru slabit marca Jacob Hooy

De multe ori cand vrem sa ne apucam de o cura de slabire, primul pas este sa ne hotaram ce sa folosim sa ne ajute la eliminarea surplusului de kilograme.

Produse dedicate dietelor sunt cu sutele, de aceea e mai greu sa stii ce sa incerci care sa si functioneze.

Cu ceva vreme in urma am mai descoperit un ceai special pentru slabire, produs sub marca Jacob Hooy. Ceaiul se cheama Slankisin si vine la pachet dublu.

De ce ar trebui sa avem incredere in ceaiurile Jacob Hooy ? Cine sunt cei de la firma Hooy ?

Firma olandeza Jacob Hooy a fost infiintata in 1743, de persoana a carei nume o poarta si azi, in prima faza, ca magazin de condimente, in vremea in care primele vase comerciale europene porneau impreuna cu renumita East India Company, aflata sub administrarea Casei Regale a Angliei, in cautarea ciudatelor si miraculoaselor plante, in India.

Orientul indepartat si miraculoasele lor plante incepuse sa isi faca cunoscuta prezenta tot mai mult nu doar prin comerciantii originari din India, plecati in lumea larga cu speranta gasirii unui trai mai bun, ci si prin eforturile a tot mai multe companii oficiale, suportate unele de stat, altele, de familii instarite europene.

Firma Jacob Hooy a fost de la bun inceput cunoscuta ca magazinul "cu mirosuri placute", si a ramas si astazi, dupa 270 de ani de traditie, intiparita in mintea trecatorilor si cunoscatorilor deopotriva, in acest fel. In decursul istoriei sale, a progresat de la simplul comerciant de mirodenii, la un imens comerciant de produse naturiste, si are produse proprii dintr-o gama larga de cosmetice, creme de infrumusetare, vitaminizante, ceaiuri, si multe altele.

Ceaiul prezentat aici, azi, este doar unul dintre sutele de mirodenii si preparate si concoctii de plante care sunt disponibile in paleta de produse a firmei.

Sa vedem deci, cate ceva despre Slankisin

Prospectul scrie ca are urmatoarele indicatii:
- topeste grasimile
- opreste senzatia de foame necontrolata
- te ajuta sa scazi numarul kilogramelor in plus
- are efect laxativ bland
- te scapa de constipatie
Imaginea cutiei ceaiului dublu-pachet, marca Jacob Hooy, pentru slabire. Click pentru detalii si cumparare !
Cutia dublu-pachet a ceaiului pentru slabire
marca Jacob Hooy.

Ce ingrediente contine ? Ceaiul e compus din frunze de mesteacan, alge marine, lemn dulce, scoarta de crusin, frunze de senna, si soc.


Cum trebuie baut ? Cum se administreaza ceaiul de slabit Slankisin ?

Zilnic puteti bea din acest ceai de slabire maxim 3 cani !

Nu consumati cantitati mai mari de ceai in speranta ca slabiti mai repede, pentru ca va puteti afecta sanatatea.

Prepararea ceaiului se face prin infuzie, adica intr-o cana de ceai se pune 1 pliculet, peste care se toarna apa fierbinte. Se acopera vreme de 5 minute, dupa care se poate consuma.

Nu contine cafeina, deci il puteti consuma si seara, fara sa va afecteze somnul, respectiv, poate fi consumat si de persoanele care sunt sensibile sau intolerante fata de cofeina.

Are contraindicatii ? Da, acest ceai nu se da persoanelor care sufera de hipertensiune arteriala, (au presiunea mare),  si nici mamelor insarcinate sau mamelor care inca alapteaza !

Cat costa ceaiul de slabit Slankisin si de unde le poti cumpara ?

Un pachet 1+1 are un pret de aproximativ 25 de lei. Intr-o cutie sunt 20 de plicuri.

Se vinde de exemplu pe acest site online . Si se pare ca pe acelasi site mai sunt si alte produse interesante, tot marca J. Hooy

Nu stim daca se gasesc ceaiuri Jacob Hooy, sau nu, in  magazinele de ceaiuri sau in farmacii, eventual revenim cu informatii, sau daca stiti de un magazin, plafar, ceva, care sa vanda ceaiurile J.Hooy, lasati-ne adresa magazinului in casuta de comentarii.

Cine a incercat deja ceaiurile Jacob Hooy ? Cate kg poti slabi cu ele si in cat timp ? Inainte de a citi acest articol, stiati de aceasta marca de mirodenii si alte produse naturiste ? Ati mai consumat produse marca Jacob Hooy ? Ati fost cumva in magazinul lor din loc. Limmen, Olanda ?

Asteptam parerile si comentariile voastre in casuta de comentarii de sub articol, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului, sau pe forum. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus IMPOTRIVA celor enuntate de noi in articole, sau impotriva produselor prezentate. Asteptam comentariile cu interes !


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog