Rasfata-te cu Tea Fortè caramel nougat - o specialitate deosebita !

Doriti sa oferiti un ceai mai special cadou cuiva drag ? Sau vreti sa va cumparati pentru folosinta proprie, un ceai deosebit ? Atunci trebuie sa testati ceaiul negru cu gust de caramel nougat (nugat).

Ceaiul Fortè face parte din categoria specialitatilor de ceai pe care nu il consumam zi de zi, ci mai degraba, la ocazii mai speciale, sau pentru a crea o atmosfera deosebita, elitista, la o intrevedere, o intalnire de afaceri, sau la procesiuni spirituale sau cu tenta spiritualista.



Este un ceai deosebit de apreciat in strainatate, si in cercurile "business", si acum se poate gasi si in Romania. Si are un pret mai mult decat decent, pentru un ceai atat de special !

Conform prospectului, acest ceai are un gust aparte, pe care il puteti savura oricand simtiti ca vreti sa consumati o bautura mai speciala, care sa confere o atmosfera deosebita.

Gustul fortè e usor dulceag si cremos, cu aroma de caramel si alune de padure. Producatorul chiar recomanda amestecarea ceaiului cu un pic de lapte !

Click aici si cumpara-ti un ceai elitist, deosebit, cu coaja de portocale indiene din Ghana, ceai verde preparat special, si flori de galbenele organice
Click aici si cumpara-ti un ceai elitist, deosebit
Suna un pic elitist, dar sunt multe persoane care bea ceaiul cu lapte, si pana la urma, ce e rau, daca iti cateva momente mai elitiste, in care te simti mai bine, indiferent ca esti de unul singur, sau in compania unor prieteni sau parteneri de afaceri ? Nu e nimic rau in asta !

Cum trebuie preparat Tea Fortè ? Din cutie se pune cu 1 lingurita, intr-o cana, din amestecul de ceai peste care se toarna apa fiarta si se acopera. Se lasa la infuzat 5, minute dupa care se strecoara,  si se bea.

Dar din ce e facut de fapt acest ceai Tea fortè ?

Contine urmatoarele ingrediente: frunze de ceai negru, coaja de portocale indiene din Ghana, flori de galbenele organice, arome naturale de alune de padure si caramel. Si contine cofeina.

Ce pret are si unde se gaseste ? Pretul poate parea piperat putin, insa, cum spuneam, este un ceai deosebit, elitist. Si la modul de dozare corect, tine foarte, foarte mult !

O cutie de Tea Fortè costa in jur de 60 de lei.

Se vinde teoretic in Plafarele din tara (datorita pretului, nu e foarte probabil totusi, sa il si tina pe stoc, in toate magazinele !), sau il puteti comanda direct de pe internet, de pe acest site

Ati baut deja, ati consumat deja din  acest ceai ?  Sau din alta specialitate de ceai mai ... deosebita ?
Il indulciti sau vi s-a parut destul de dulceag asa cum e direct dupa infuzie ?

Vi s-a parut adecvat pentru ocazii speciale ? Asteptam parerile voastre obiective aici pe blog in casuta de comentarii de sub articol, pe forum, sau pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.


Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog