Ceaiul care te tonifica pe timpul zilei, fara cafea !

Ce fel de ceai pot folosi pentru mai multa energie, care inlocuieste cafeaua ?

Ce sa consum in loc de cafea, ca sa am mai multa energie de viata ?

Daca iti doresti mai multa vitalitate si pofta de viata. pentru a rezista la stresul cotidian, la locul de munca, sau pentru examene,  poti incerca ceaiul de la Fares numit "Ceai Tonic cu ginseng"

Ginsengul, evident, este cunoscut de multa vreme, (din antichitate), ca fiind un puternic tonic si revigorant, in culturile orientale (China, Japonia, India, si alte tarmuri asemanatoare, indepartate) fiind considerat in unele locuri planta zeilor sau planta dragonului.



Imaginea cutiei de ceai natural cu ginseng, care te tonifica pe timpul zilei, fara cofeina. Click pentru cumparare !
Imagine de pe cutia ceaiului Ceai Tonic cu Ginseng
Ceaiul acesta tonic cu ginseng, mai are in compozitie si alte ingrediente benefice sanatatii:
 lemn dulce, frunze de rooibos, hibiscus, cacao, menta, scortisoara, ulei esential de portocale, lamaie, mandarine.
Toate aceste ingrediente au propriul efect benefic asupra sanatatii, insa, evident, combinate, efectul lor creste si beneficiile sunt mai mari.

Ceaiul se recomanda sa fie baut dimineata, sau cel tarziu pana la ora 17.00 daca doriti sa puteti adormi noaptea, pentru ca revitalizand organismul, va face somnul de noapte mai greoi !

Printre efectele benefice ale ginsengului se numara si urmatoarele :

- te incarca de energie, inlatura starile de oboseala
- imbunatateste memoria si puterea de concentrare, la invatare sau la munca, si la persoanele mai varstnice !
- intareste sistemul imunitar
- are efect antiinflamator
- previne cancerul

Deci orice ceai, orice leac naturist, care contine extract de ginseng, poate avea efecte benefice asupra organismului.

Poate avea efecte secundare ? Daca faceti exces, si beti prea mult ceai cu ginseng, bineinteles,  puteti observa urmatoarele simptome: dureri de cap, batai accelerate de inima, greata, insomnie, stari de neliniste.

Deci atentie NU beti mai multe cesti din acest ceai pentru a nu provoca reactii nedorite din partea organismului. Toate substantele tonificante, revigorante, trebuiesc folosite doar conform instructiunilor !

Cat costa acest ceai tonic ?

O cutie cu 20 plicuri are un pret de aprox 12 lei. Il puteti gasi si cumpara pe site-ul ACESTA


Ati incercat deja acest ceai ? L-ati gustat, il consumati cu regularitate ? V-a placut gustul ? Ce parere aveti, chiar va da mai multa energie fara cofeina ? Inlocuieste cu succes cafeaua, sau nu ?

Asteptam comerntariile cititorilor in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului, sau pe forum. Publicam TOATE comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi, sau impotriva celor enuntate de noi in articole. Asteptam comentariile voastre cu interes !

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog