Ceaiul Flori de Fan - 30 de plante medicinale intr-un singur ceai

Ati auzit de ceaiul "Flori de Fân" ? Nu va ganditi acum la fanul propriu-zis ci la numele dat de firma producatoare.

Acest ceai numit Flori de Fan este produs de o firma din Romania, si are in compozitie in jur de 30 de plante medicinale, cu multiple efecte benefice asupra sanatatii.

In primul rand este un ceai astringent, calmant, relaxator, insa, consumarea sa are si alte beneficii, datorita efectelor plantelor pe care le contine. Are in compozitie urmatoarele plante:



- zmeur (lat. Rubus Idaeus), sunatoare (lat. Hypericum Perforatum), branca ursului (lat. Heracleum Spondylium), cicoare (Cichorium Intybus), paducel (lat.Crataegus Monogyna), menta (lat. Mentha Piperita), coada soricelului (lat.Achillae Millefolium), busuioc de camp (lat. Prunella Vulgaris), coada calului (lat. Equisetum Arvense), Aloe Vera (lat.Aloe Arborescens), alun (lat. Corylus Avellana), craita (lat. Tagetes Patula), cimbrisor de camp (lat. Thymus Serpyllum), frasin (lat. Fraxinus), cretisoara (lat. Alchemilla Vulgaris), cretusca (lat.Filipendula Ulmaria), fasole (lat.Humulus Lupulus), iedera (lat. Hedera Helix), busuiocul cerbilor (lat. Mentha Pulegium), ienupar (lat. Juniperus Comunis), lichen de piatra (lat. Cetraria Islandica), macese (lat. Rosa Canina), musetel (lat Matricaria Chamomilla), mesteacan (lat. Betula Verrucosa), napraznic (lat. Geranium Robertianum), trei frati patati (lat. Viola Tricolor), troscot (lat. Polygonum Aviculare), urzica (lat. Urtica Dioica), traista ciobanului (lat. Capselia Bursa Pastoris), tei (lat. Tilia Cordata), talpa gastei (lat. Leonurus Aviculare), sulfina (lat.Meliotus Officinalis), soc (lat. Sambuccus Nigra), silur (lat. Euphrasia Roskoviana), sclipeti, sanziana galbena (lat.Gallium Verum), salvie (lat. Salvia Pratense), salcie (lat.Salix Alba), salcam (lat. Robinia Pseudacacia), rostopasca (lat. Chelidonium Majus), pufulita (lat.Epilobium Paraviflorum), pin negru (lat.Pinus Nigra), priboi (lat. Geranium Macrorrhizum), patlagina (lat.Plantago Major) .

Din aceste plante enumerate, multe au si diverse subspecii sau fac parte dintr-o familie de plante care are foarte multe ramificatii cunoscute (de ex. salvia, coada calului), prin urmare, pentru exactitate, am specificat denumirea latina a fiecarei plante care face parte din compozitia acestui ceai.

Fiecare ingredient, are propriul efect benefic pentru sanatate, dar, de obicei, cea mai mare majoritate dintre ele nu se consuma ca ceai de sine statator, pentru ca nu are gustul prea placut (iarasi, ca exemplu, nici salvia, nici coada calului nu are un gust foarte placut, insa, efectele benefice sunt extraordinare)
Imagine cu cutia ceaiului flori de fan, din 30 de plante medicinale. Click pentru detalii
Cutia ceaiului Flori de Fân, de la Hipericum Impex
Ieftin, eficient, complex, din 30 de plante medicinale
         
Deci ceaiul acesta, "flori de fan", este un ceai foarte complex, cu proprietati terapeutice incredibile.

Fiind suta la suta natural are urmatoarele proprietati:

- creste vitalitatea si iti da energie de viata
- ajuta circulatia sanguina periferica
- calmeaza si elimina starile de rigiditate si anxietate
- te ajuta sa dormi bine alungand insomniile
- ajuta la vindecarea ranilor, cicatricilor
- este antiinflamator si dezinfectant
- curata rinichii si vezica urinara
- elimina durerile de cap, migrenele si durerile provocate de reumatism

Cum se administreaza ?

Cate cani de ceai se beau pe zi si pe ce perioada  din ceaiul flori de fan ? O cura sau un tratament trebuie sa dureze 6 saptamani.


Zilnic se pot consuma maxim 2 cani din acest ceai. Cum se prepara ? Ceaiul flori de fan se face prin infuzare: intr-o cana, se pune 1 lingurita din amestecul de plante, peste care se toarna apa fiarta. Se acopera pentru 5 minute, dupa care se strecoara si se bea, indulcind dupa gust. (Are un gust foarte interesant, si fara indulcire, insa, evident, e mai bun la gust, indulcit)

Despre contraindicatii, pe cutia ceaiului, nu scrie nimic, insa se stie, ca femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa evite unele ceaiuri in perioada sarcinii, mai ales ceaiurile atat de complexe, pentru ca pot modifica componenta laptelui matern si pot perturba echilibrul hormonal.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O cutie de 100 grame costa in jur de 4 lei. (Sincer, nu e gratis, la cate efecte benefice are, si ce plante contine ? Noi zicem ca e gratis :)  )

Practic e o solutie iefina si naturala de tratament naturist. Il puteti gasi pentru comanda  online pe site-ul acesta

Desigur e posibil sa se vanda in farmacii sau magazine bio, plafare, chiar si la supermarket/hipermarket, daca au sector de ceaiuri.


Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului, sau pe forum. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog