Ceaiul sau capsulele ENTEROSTOP care trateaza diareea

Cum pot vindeca problemele diareice ? Ce fac, daca datorita caldurii excesive, de vara, sistemul digestiv "isi face de cap" si refuza sa digere in conditii normale hrana ?

De obicei e un subiect tabu despre care nimeni nu vorbeste, dar i se poate intampla oricui. E vorba de diaree, mai pe babeste spus "iti merge burta", si nu mai stii ce sa faci sa scapi de aceasta problema.

Probabil cand auzi ca recomandam un ceai pentru asta, prima reactie va fi ca, nu iti trebuie tie lichide ca si asa ai destule probleme, insa de multe ori, cea mai simpla solutie la indemana, ca si ceaiul, este cea mai eficienta solutie pentru toate problemele.


Am gasit un ceai preparat la noi in tara, care se numeste  "Ceai enterostop" - ( e posibil ca ati auzit despre acest ceai mai demult a avut denumirea de antidiareic, da' cum e la moda "rebrandingul" mai in toate domeniile comertului, si acest ceai a fost redenumit in ENTEROSTOP). Reteta ceaiului e detinuta de firma Fares, si contine doar plante medicinale naturale.

Imagine cu cutia ceaiului antidiareic ENTEROSTOP. Clic pentru detalii si cumparare online
Cutia ceaiului antidiareic
ENTEROSTOP de la Fares.
Click pentru detalii
Prospectul ceaiului scrie ca te ajuta sa scapi de diareea acuta si cea cronica, gastroenterita, colita, enterocolita. Regleaza scaunul si nu mai trebuie sa "fugi des la toaleta", mai ales daca esti in vacanta, in concediu in drumetii, sau la munca. Calmeaza discomfortul abdominal, vindeca durerea provocata de colici intestinali, opreste diareea, are efect antiseptic si dezinfectant asupra intestinelor si stomacului, chiar elimina si inflamatiile si iritatiile de pe tractul digestiv.

Enterostop capsule cumpara aici
Enterostop capsule cumpara aici
Ce contine acest ceai enterostop ? Ingredientele de baza sunt: frunzele de afin (lat. Myrtilli Folium), frunze de menta (lat. Menthae Herba), scoarta de stejar (lat.Quercus Cortex), frunze de nuc (lat. Juglandis Folium), frunze de zmeura (lat.Rubus Idaeus Folium), turtita mare (lat. Agrimoniae Herba), flori de musetel (lat. Chamomillae Flos), cretisoara (lat. Alchemilla Herba), cimbru (lat. Thymi Herba).

Are enterostop contraindicatii ? Poate fi baut de oricine ? Ceaiul fost antidiareic NU SE ADMINISTREAZA DELOC copiilor care au varsta sub 3 ani. Persoanele care sufera de ulcer gastric, nu are voie sa il bea deloc !

Cum se foloseste ceaiul antidiareic/enterostop ? Cate pahare de ceai pot bea ca sa scap de diaree ?

Indicatiile spun ca doza depinde de varsta. Adica, daca se administreaza copiilor care au intre 3 si 6 ani, se da intre 1-2 cani din ceaiul preparat zilnic. Cei care au peste 7 ani si pana la 14 ani, vor bea intre 2 si 3 cani de ceai. Adolescentii care au peste 14 ani si adultii poti consuma pana la 4 cani de ceai enterostop pe zi.

E important ca ceaiul sa fie baut INAINTE DE A MANCA LA MESELE PRINCIPALE.

Femeile care sunt insarcinate sau alapteaza, pot consuma acest ceai, dar cel mult 3 portii in fiecare, zi timp de 4 zile, daca e cazul !

Cat costa si unde se gaseste antidiareicul enterostop ? De unde il iau ?

Se poate cumpara in magazinele bio, naturiste, dar si online, il poti comanda direct de pe acest site, la pretul de aproximativ 5 lei, cutia de 50 de grame. O cutie cu 30de capsule de Enterostop care pretul de aprox 11 lei.

Posibilitatea de a cumpara online un astfel de ceai este deosebit de utila, pentru ca stim cu totii, pot exista cazuri in care nu prea-ti vine sa iesi din casa, sau poti avea rude sau prieteni pe care-i poti ajuta comandand pentru ei, daca nu se pot deplasa si esti departe de ei si nu le poti duce o cutie de ceai personal. Si se livreaza coletul acasa, si platesti cand primesti pachetul de la curierul rapid, sau online, cum ti-e mai comod.



Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, si-a facut efectul, ati reusit sa va calmati sistemul digestiv cu ajutorul acestui produs ? V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului, sau pe forum. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog