Ceai antituse si anti-raceala special pentru copilasi, Calmotusin

Ce fel de ceai din plante medicinale am voie, sa dau copilului daca tuseste si e racit? Ce  tratament natural, ajuta bebe sa se vindece de raceala si gripa?

Daca aveti acasa un copil mic care a racit, il doare gatul, are nasucul infundat si tuseste si cautati o solutie salvatoare si naturista, puteti incerca un ceai special creat pentru ei. E vorba de gama Ingerasul de la Dacia Plant si se numeste Calmotusin.

Recomandam acest ceai pentru ca e special selectionat, din plante medicinale naturale, care ajuta copii sa se insanatoseasca. Se stie ca unele plante nu se recomanda la copii, de aceea venim in ajutorul parintilor, bunicilor, celor care ingrijesc copilasul bolnav, sa le dea cu incredere ceaiul Calmotusin pentru ca bun si pentru copii.


Ce contine acest ceai? Ingredientele la baza ceaiului compus sunt: hibiscus, nalba-mare, grindelia, cimbrisor, sulfina, ciubotica-cucului, busuioc, portocal, cimbru-de-cultura, lemn-dulce, lichen de piatra si menta.

Prospectul Calmotusin scrie ca este indicat in caz de probleme de respiratie, tuse, bronsita, nas infundat, infectii la nivelul traheei si a bronhiilor, stari gripale.

Ce pret are si de unde il iau? O cutie de Calmotusin costa in jur de 5 lei. Se poate cumpara online de ex pe acest site  si vi se trimite coletul acasa prin curierat rapid in maxim 48 de ore si puteti plati coletul cand ajunge la voi.

Cum se utilizeaza ? Ce cantitate de ceai trebuie sa bea copilul? Depinde de varsta?
 Imagine cu cutia produsului Calmotusin antituse pentru copilasi. Click pentru detalii si cumparare.
Cutia ceaiului Calmotusin pt copii
Daca bebelusul are doar cateva luni, pana la 1 an i se poate administra cate 50-100 ml de ceai de doua sau trei ori pe zi.

La copii care au 1,2 sau 3 ai se va da o cantitate de 150 ml din ceaiul preparat, prin infuzie sau macerare tot de 2-3 ori zilnic.
Copilasii cu varsta cuprinsa intre 4,5,6 ani li se va da sa bea 200 ml -aproximativ 1 cana de ceai de 2-3 ori pe zi.

Cei care au peste 7 ani si pana la 14 ani pot consuma 250 mlx 3 ori/zi.
Iar adolescentii care au 15,16,17,18 ani de 3 ori pe zi trebuie sa bea din acest ceai cu cate o cana de 250 ml.

Cine a folosit deja Calmotusin Ingeras sa vindece copilul de tuse si raceala? Cat e de eficient? Cat de rapid isi face efectul?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog