Cana termos pentru ceai cu texte si poze personalizate

Iubiti ceaiul cald ? Vreti sa-l luati cu voi pe drum intr-un termos care poate fi asezat in suportul masinii ?

Am descoperit azi un site excelent, care vinde niste cani pentru ceai sau cafea de tip termos (care mentine caldura ceaiului - deci perfect in anotimpul rece). Si cel mai superb lucru este ca, aceste cani se pot personaliza cu pozele tale si mesajele preferate.

Iata cateva exemple de cani care se pot oferi cadou pentru persoanele dragi:
- cana termos "World's Best Husband" - mesajul inseamna Cel mai bun sot din lume
- cana termos "World's Best wife" -  Cea mai buna sotie din lume
Sau alte mesaje cum ar fi : "Viata are gust"," I love you", "Iubire absoluta", "Poveste de dragoste", "Cute love", "Mon Amour", "Sufletul meu", "Dragoste la prima vedere", etc...
Imaginea cu cana termos personalizata si mesajul ales. Click pentru detalii si comanda online.
Asa arata cana pt
ceai/cafea tip termos care poate
contine pozele voastre

Cat costa si de unde se poate procura ?

O cana termos are un pret de aproximativ 30 de lei, indiferent de model si mesaje.

 Il puteti comanda online de exemplu pe acest site specializat in cadouri personalizate.

Aici in poza v-am prezentat modelul de cana pentru ceai tip termos cu textul Dragoste la prima vedere.

Cana are o capacitate de 350 ml si pentru ca are interiorul dublu, poate pastra ceaiul sau cafeaua calda pentru multa vreme.

Cana termos are un capac care se inchide foarte bine, deci lichidul nu se varsa, chiar daca sunteti in miscare.

Desigur daca doriti sa va alegeti si alte modele, puteti merge direct pe categoria de cani personalizate printr-un simplu click aici.

Tot pe acest site va puteti cumpara stickere personalizate pentru perete, laptop, masina, tablouri si fototapete cu personaje disney pentru camera copilului, sau stickere motivationale sau speciale pentru birou, studio, sediu firma, gradinita, bar, ceainarie etc.


Voi ce model va alegeti ? Si cu ce ocazie ? Ati mai cumparat de la acest comerciant ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.
 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog