Meniu

Faceți căutări pe acest blog

Ceai alb cu aloe vera si capsuni

Pentru cei care adora ceaiurile aromate, azi le recomandam un ceai mai special. L-am descoperit ieri si ni se pare perfect pentru savurare. Este vorba despre un ceai alb combinat cu capsuni si frunze de aloe vera si face parte din categoria ceaiurilor Mount Himalaya.


Prospect exact nu am gasit, insa se stie despre ceaiul alb este plin de antioxidanti. E mai putin procesat decat ceaiul verde sau ceaiul negru, si pentru ca frunzele nu sunt lasate sa se oxideze isi pastreaza nutrientii in starea lor naturala.

poza ceai din aloe vera, ceai alb si capsuni
Ceai alb cu aloe
si capsuni -cumpara de aici
In aceasta combinatie de ceai sunt urmatoarele ingrediente: ceai alb Shou Mei, bucati de capsuni, bucati de mere, galbenele si aroma de aloe.

Cum se prepara ? Intr-o ceasca de ceai, se pune cu o lingurita mica din amestecul de plante, peste care se toarna apa fierbinte. Se acopera si se lasa la infuzat aproximativ 3 minute. Apoi se strecoara si se bea simplu sau indulcit cu miere, zahar, sau indulcitor.

Cat costa si unde se poate gasi ? De unde il cumpar ? Pretul ceaiului de aloe vera si capsuni este acceptabil.

 Se poate comanda de pe acest site cu ceaiuri si produse naturiste.

Venim si cu o recomandare de un ceainic special pentru Craciun. Are un desen cu Mos Craciun, renul sau si cadouri.

Este ideal pentru un cadou, pentru persoanele care adora sa bea un ceai cald si deosebit. Ceainicul este din portelan.
 ceainicul cu model de Craciun
Ceainic 1l cu infuzor cu model
special de Craciun

Are un capac si un infuzor din metal. Capacitatea ceainicului este de 1 litru. Cat costa si unde se poate comanda ? Pretul ceainicului este acceptabil.

 Se poate cumpara online pe acest magazin online cu produse speciale pentru bucatarie.

Ceainicul este ambalat intr-o cutie frumos
decorata deci merge perfect pentru un cadou surpriza. Va arata perfect sub bradul de Craciun. :)

Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile sunt moderate de operator uman. Comentariile irelevante nu se publica.

[ Comments are moderated. Irrelevant comments do NOT get published ]

Faceți căutări pe acest blog