Ceai de iasomie si trandafiri

Pentru iubitorii de ceai, azi va recomandam un ceai nou descoperit de noi. Este vorba despre ceaiul cu iasomie si trandafiri produs de 5 O'clock Tea Time. (Ceaiul de la ora 5).

Este un ceai delicios cu o aroma deosebita imbogatita de florile de iasomie si petalele de trandafiri.

Despre beneficiile ceaiului de iasomie putem spune ca ajuta digestia, elimina stresul si te calmeaza.


Poza ceaiului 5 o'clock cu iasomie si trandafiri
Ceai Iasomie si Trandafiri
comanda aici
In acelasi timp are efect relaxant, elimina depresia, te poate scapa de durerea de cap, previne cancerul, scade nivelul de colesterol rau din organism, si ajuta la scaderea in greutate. E un real ajutor in cure de slabire, fiind des recomandat pentru subtierea siluetei.

Iasomia are si contraindicatii: Nu se recomanda in perioada de sarcina, si nici copiilor. Cine are probleme cu inima, sufera de hipertensiune trebuie sa il consume cu precautie.

Ce ingrediente mai contine Ceaiul Iasomie si trandafiri ? In compozitia ceaiului este ceai negru, ceai verde Sencha, iasomie, trandafiri, arome, petale de floarea soarelui. Atentie! Ceaiul contine cofeina - deci cine are sensibilitate la cofeina, sa il evite sau sa-l consume cu precautie.

Cum se prepara ? Cu o lingurita mica se pune din amestecul de ceai, intr-o cana peste care se toarna apa fierbinte. Se lasa la infuzat 3 minute, apoi se strecoara si se bea simplu sau indulcit.

Poza cana cu buline de 320ml pt ceai sau cafeaCat costa si de unde il pot cumpara ? Un ambalaj de 100 grame are un pret de aproximativ 12,5 lei. Pachetul mai mic, adica de 50 gr e mai ieftin, e in jur de 5 lei. Se poate comanda de pe internet direct de pe acest website cu produse naturiste.

Asa cum v-am obisnuit in articolele anterioare venim si azi cu o recomandare de niste cesti perfecte pentru servirea ceaiului. Azi am ales cu set de 6 cani din ceramica 320ml cu suport cromat.

Canile sunt 3 de culoare rosie cu buline albe, si 3 albe cu buline rosii. Pretul setului de cani este in jur de 52 de lei. Le puteti admira si chiar comanda de pe net direct de pe acest magazin online.

Cine foloseste deja acest ceai ? Va place gustul ? Il beti indulcit ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog