Idei de cani pentru cadouri de Craciun

Ca si in articolul precedent, venim cu niste recomandari pentru cei care vor sa cumpere ceva frumos persoanelor dragi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Noua ne plac aceste produse si poate va intereseaza si pe voi:



Cumpara de aici cani cu desene de Mos Craciun
Set 2 cesti cu farfurioara
- Set de 2 cesti de cafea sau pentru ceai cu farfurioara cu model special de Craciun. Pretul unui astfel de set este in jur de 30 de lei.

Se gaseste pe internet pentru comanda pe acest shop

- Set cu 4 cani pentru ceai/cafea cu patru modele diferite pentru Craciun.

Canile sunt din portelan. Sunt perfecte pentru servirea ceaiului sau a unei portii de cafea aromata in zilele lejere in atmosfera Sarbatorilor de iarna.

Un astfel de set costa in jur de 45 de lei.

Cumpara de aici cana cu desene de Mos Craciun
Set 4 cani pt Craciun
Se poate cumpara online direct de pe acest site

- Pachet format din cana cu Mos craciun, decoratiuni si un ursulet de plus.

 Este o idee interesanta pentru un cadou pentru aceasta ocazie.

Intregul pachet costa in jur de 20 de lei.

Se poate comanda online de pe acest site.

Pe acelasi magazin online- prezentat in articol puteti sa va alegeti si sa va cumparati produse pentru craciun gen : globuri, ghirlande/beteala, figurine cu Mos Craciun, perne decorative, platouri pentru masa de Craciun, etc.

Cumpara de aici acest pachet cadou cu ursulet si cana Craciun
Pachet cadou cu ursulet
si cana
Pe langa aceste cadouri puteti gasi si bijuterii, bluze traditionale romanesti - ie brodata, pictata, lucrata manual in diferite modele, suporturi din pasla pentru masa de Craciun, lumanari, clopotei si idei decorative pentru impodobirea bradului de Craciun.  Ce spuneti, va plac aceste modele ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog