Set - ceainic, ceasca, cutie de pastrarea a ceaiului si un ceai Orange cadou

Pentru ca suntem in luna cadourilor, venim si azi cu o idee geniala de cadou pentru persoanele care iubesc ceaiul.


Este vorba despre un set cu desgin de lavanda. Intregul pachet contine:

- un ceainic din portelan cu o capacitate de 1200 ml
- o ceasca si o farfurie asortata cu ceainicul
- o cutie in care se pastreaza ceaiul cu o capacitate de 100 grame
Cumpara de aici acest set de ceai minutat cu decoratiuni flori de lavanda
Set Lavender cadou
- un pachet de 50 gr de ceai special cu gust de sarbatoare numit Blood Orage - Portocala sangerie.

Este un set care vine perfect pentru persoanele care adora sa serveasca o ceasca de ceai cald si aromat pe timp de iarna.

Un cadou frumos, care cu siguranta va fi cheia care va va reaminti de persoana care v-a oferit acest cadou, de fiecare data cand serviti ceaiul din acest set.

Cat costa si de unde se poate cumpara ? Pretul setului de ceai Lavendel este in jur de 114 lei. Se poate cumpara online de la acest magazin online specializat in ceaiuri si articole pentru servirea ceaiului.


 Ce spuneti, va place acest  model de ceainic, cutie de pastrare a ceaiului, cescuta si farfurioara pentru ceai, dar gustul ceaiului de Portocala rosie ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog