Controleaza-ti pofta de mancare cu ceaiul de slabit StopApetit


Vrei sa slabesti, sau ai probleme medicale si nu te poti abtine de la mancare, incerci sa scapi de impulsul de a consuma cate ceva mereu si intre mese ?

Iata o solutie foarte simpla, care te poate ajuta sa-ti tii in frau apetitul aparent incontrolabil: noul ceai care te ajuta sa-ti controlezi pofta de mancare, facut din plante medicinale,  de firma Ryor, cu denumirea de "Stop Apetit"
*articol actualizat in 22 feb.2019*


Asa arata cutia ceaiului
special pentru controlul
apetitului, Stop Apetit
de la Ryor
Prospectul ceaiului scrie ca este indicat in special pentru a reduce cheful de rontaiala pe timpul noptii sau dupa cina. Cel mai important este ca te ajuta sa te tii de dieta, si sa nu mai mananci dupa ora 17-18.

Ce fel de ingrediente contine ? Ceaiul este compus din urmatoarele: ceai verde, hibiscus roz, iarba de lamaie, extract de Garcinia Cambogia, menta verde, aroma de lamai, frunze de dragaica / sanziene galbene (lat. Galium Verum), frunze de mate.

Cum se tine cura de slabire si oprirea apetitului cu acest ceai complex ?

Timp de 6 saptamani, se beau maxim 3 cani de ceai pe zi. Dupa aceasta perioada, neaparat se tine pauza 1 luna de zile.

Prepararea ceaiului se face prin infuzie. Adica peste 1 pliculet se toarna apa fiarta/clocotita, se acopera 15 minute, dupa care se consuma ceaiul pana inca e caldut.

Cat costa si de unde se poate cumpara ceaiul stop apetit ?
Pretul unei cutii cu 20 de plicuri este in jur de 25 de lei.  
NOTA: ACEST PRODUS NU SE MAI GASESTE PE PIATA DIN ROMANIA, FIRMA CARE COMERCIALIZA ACEST PRODUS SI-A INCHEIAT ACTIVITATEA. IN LOCUL CEAIULUI "STOP APETIT", RECOMANDAM urmatoarele produse: (click sau touch pe link)
 CEAIURI SIMILARE

( Fiind vorba de un reprezentant exclusivist al unei firme din Cehia, este posibil ca deocamdata, produsele care se gasesc pe situl lor sa nu fie inca disponibile in farmacii si magazine naturiste, asteptam cu interes evolutia lor, si in cazul in care se vor extinde si in farmacii si bioshopuri, vom reveni cu informatii. )

Are contraindicatii ? Poate provoca stari de voma, greata, ameteli, sau alte reactii alergice ? Din descrierea produsului nu reiese daca este sau nu contraidicat, totusi, se stie ca produsele de slabit si ceaiurile de acest gen NU se recomanda femeilor in perioada de sarcina sau alaptare.
Nu consumati produsul in exces, si daca aveti alergie la oricare dintre compusii produsului, evitati-l ca sa nu aveti parte de efecte secundare negative.

Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos ? Cat de eficient vi s-a parut ?
Ati observat reactii alergice, efecte secundare ? Asteptam parerile si comentariile obiective in casuta de comentarii. Publicam toate comentariile decente, indiferent daca sunt pro sau contra produsului prezentat in articol.

NOTA: ACEST PRODUS NU SE MAI GASESTE PE PIATA DIN ROMANIA, FIRMA CARE COMERCIALIZA ACEST PRODUS SI-A INCHEIAT ACTIVITATEA. IN LOCUL CEAIULUI "STOP APETIT", RECOMANDAM urmatoarele produse: (click sau touch pe link)
 CEAIURI SIMILARE

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog