Beneficiile consumului de ceai verde in fiecare zi

Stiati ca daca beti in fiecare zi ceai verde va puteti imbunatati starea de sanatate ?
Iata aici cateva motive pentru care merita sa incluzi in meniul zilnic ceaiul verde.
- te tine treaz si iti da energie pe timpul zilei
- ingredientul activ din ceaiul verde este cafeina, prezenta cafeinei din ceai te tonifica dar nu te face anxios si nervos ca si cafeaua
- accelereaza metabolismul si ajuta la arderea grasimilor, deci ajuta la slabit


- imbunatateste si contribuie la sanatatea dintilor, are efect antiviral si previne infectiile. Ceaiul verde este antibacterian distrugand cu succes bacteria Streptococcus mutans prezenta in gura.

- te scapa de respiratia urat mirositoare
- este plin de antioxidanti care previn aparitia sau dezvoltarea celulelor canceroase
Cumpara de aici ceai verde de calitate superioara
Ceai verde de calitate
superioara
- ceaiul verde te poate proteja impotriva imbolnavirilor cu Alzheimer sau Parkinson
- te vindeca de acnee, riduri si pete la nivelul pielii

- purifica organismul de toxine, elimina inflamatiile din corp si regleaza nivelul hormonal
- te ajuta sa te concentrezi mai bine, iti imbunatateste starea de spirit, scade starile de anxietate
- ajuta la cresterea parului
- elimina matreata si este folosit chiar ca antiseptic in caz de psoriazis

- intarzie imbatranirea tenului, practic consumul regulat de ceai verde te poate ajuta sa ai un aspect mai tanar pentru mai mult timp
- te poate ajuta sa traiesti mai mult timp - practic creste speranta de viata cu cativa ani

Cumpara de aici baton de slabit cu  ceai verde
Baton de slabit cu
ceai verde
Deci ce spuneti, v-am convins sa beti ceai verde ? Da stim, e ceva banal si se gaseste aproape in orice magazin naturist sau farmacie...dar merita sa il gustati..cine stie poate va place si veti simti si voi pe pielea voastra ce bine va simtiti dupa o ceasca calda de ceai verde.

Cat costa ceaiul verde? Unde se gaseste ? Si sub ce forma ? Din frunzele de ceai verde se prepara multe feluri de produse.

De exemplu o cutie de 100 gr de Ceai verde de calitate superioara are un pret de aproximativ 10 lei. Il puteti comanda online de la acest site cu produse naturiste.

Daca vreti sa gustati un baton de slabit cu ceai verde acesta costa maxim 2 lei si se poate achizitiona direct de aici
Cumpara de aici capsule cu extract de ceai verde
Capsule cu extract de
ceai verde


Daca nu va place ceaiul, dar vreti sa ii incercati efectul benefic atunci puteti lua capsule cu Extract de Ceai Verde. Un pachet de  1+1 gratis costa in jur de 17 lei. Se vinde online pe acest site .

In cazul in care cautati mai multe feluri de produse care contin ceai verde va recomandam acest link  cu produse care au la baza acest compus : creme, ceaiuri, miere, ulei de baie, sapun, unguente, sampon, lotiuni, etc
Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog