Ceai de Ghimbir, lamaie si miere de Manuka

Vreti sa scapati de stres ? Va doriti un moment de relaxare si incalzire a sufletului ? Atunci merita sa va faceti timp si sa savurati o cana de ceai. Indiferent de frigul de afara, viata stresanta si tumultuoasa care se petrece in jurul nostru, daca ne acordam cateva minute sa sorbim dintr-un ceai cald cu aroma deosebita cu siguranta reusim sa ne relaxam si sa vedem lumea cu alti ochi.


Din categoria ceaiurilor care merita macar odata gustate si savurate, azi va prezentam ceaiul cu Lamaie, ghimbir si Miere de Manuka. Este un ceai produs in Marea Britanite de firma PUKKA. Este un ceai bio, ecologic recomandat pentru energizarea spiritului.

Cumpara de aici ceaiul delicios cu Ghimbir, Lamaie si miere de Manuaka
Cumpara de aici imbogatit
cu ghimbir, lamaie si miere
de Manuka
Prospectul scrie ca are in compozite urmatoarele ingrediente: radacina de ghimbir, flori de soc, seminte de fenicul, frunze de verbina, radacina de turmenic, ulei esential de lamaie, frunze de lamaie, aroma de miere de manuka, radacina de lemn dulce.

Acest ceai este fara cofeina, plantele din compozitia sa provenind din agricultura ecologica.

Cum se prepara ? Se fierbe apa. Apoi intr-o cana se pune 1 pliculet de ceai peste care se toarna apa si se lasa la infuzat 5 minute.

Apoi se scoate pliculetul si se bea ceaiul incet si relaxat. Pentru ca are in compozitie miere de Manuka, acest ceai nu trebuie indulcit pentru ca deja are o aroma dulce.

Ce pret are si de unde se poate cumpara acest ceai ? O cutie cu 20 de doze are un pret de aproximativ 19 lei. Se poate cumpara online de exemplu direct de la acest magazin online cu produse naturiste si bio. Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog