Stiai ca se poate consuma leusteanul sub forma de ceai?

Ce rol are leusteanul ? Ce proprietati are asupra sanatatii ? Probabil deja ati auzit de leustean. De obicei este folosit sub forma de condiment in mancaruri gatite (tocanite, supe, etc).

Am vazut zilele trecute un ceai de leustean si am cautat sa vedem ce scrie in prospect pentru ce e indicat.


Leusteanul are efect puternic antiinflamator, antibacterian, antiviral, antiparazitar,antifungic.Te scapa de constipatie, anorexie, intoxicatie alimentar.

 Elimina parazitii intestinali, trateaza infectia urinara, bolile de bila si ficat, regleaza tensiunea arteriala si regleaza ciclul menstrual.

Cumpara de aici ceai de leustean
Ceai de leustean
Cum se bea ceaiul de leustean ? Cum se prepara? Se pune apa la fiert. Intr-o cana se pune un varf de lingurita din pulbere (leustean uscat) peste care se toarna apa clocotita. Se acopera si se lasa la infuzat un sfert de ora. Apoi se strecoara si se bea. Doza zilnica poate fi de 2-3 cani pe zi.

Este un produs 100 % natural.
Ce pret are si de unde se poate cumpara ? O cutie de Ceai de leustean de 50 grame costa in jur de 5 lei. Se gaseste in magazinele online naturiste. De exemplu il puteti compara direct de pe acest link...

Cine obisnuieste sa bea ceai de leustean? sau il folositi doar ca si mirodenie/condiment in mancare?
Cine foloseste ceai ? Va ajuta ? Va place gustul ceaiului ?

Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului. Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog