4 feluri de ceai negru cu arome speciale - idei de cadou pentru sarbatori

Va place ceaiul negru ? Vreti sa savurati niste ceaiuri cu gust deosebit ? Atunci merita sa incercat ceaiurile recomandate de noi.

 E vorba de 4 feluri de ceai negru imbogatite cu diferite gusturi care incanta sufeltul si va va face sa zambiti si cand e ger afara.

Ceai negru cu fistic si martipan -disponibil aici
Ceai negru cu fistic
si martipan
Ambalate in pachete elegante aceste ceaiuri sunt ideale pentru a fi oferite cadou pentru persoanele care adora sa bea zi de zi ceai. Iata despre care produse vorbim:

- Ceai negru M466 cu Pistachio/Marzipan.  Este un ceai deosebit cu gust de fistic si martzipan amestecat cu aroma specifica a ceaiului negru. Produs de Casa de ceai.

Ce ingrediente contine ? Are in compozitie ceai negru, fistic, aroma, granule de martipan, migdale, petale de trandafir. Se prepara prin infuzare si se indulceste cu zahar.

Cat costa si de unde se poate cumpara ?

Un pachet de Ceai negru M466 cu gust de Fistic si Martipan 50 grame are un pret de aprox 12 lei.

Il puteti achizitiona online de la acest magazin cu ceaiuri, cani si carti la alegere.

- Ceai Negru M428 Chocolate Cream Truffles - produs de Casa de ceai.

Comanda de aici Ceai negru cu aroma de ciocolata si trufe
Ceai negru cu
aroma de ciocolata si trufe
Ceai deosebit de aromat imbogatit cu ceai negru, boabe de cacao macinate, fulgi de ciocolata, fulgi ce cocos, unt de cacao, lecitina de soia, aroma.

Acest ceai se preparat prin infuzare , 2minute - cu apa fierbinte, dupa care se strecoara si se indulceste cu zahar sau indulcitor natural. pretul este in jur de 10 lei si se poate adauga in cos direct la acest magazin online

- Ceai Negru M440 Magic Moon (Magia Lunii).

In compozitia acestui ceai pe langa ceai negru mai sunt urmatoarele: ceai verde, coaja de macese, papaya, petale de trandafir si floarea soarelui.

 Ambalaj elegant ideal de oferit
cadou cu ocazia sarbatorilor sau zilelor onomastice.

Gramajul este de 50 grame si costa in jur de 10 lei. Se vinde pe internet la acest magazin online

-Ceai Negru M435 Heavenly Tea -Ceaiul ceresc - produs de Casa de ceai - are in compozitite ceai negru, petale de floarea soarelui, flori de nalba, aroma.

Comanda de aici Ceai negru Magic Moon Se prepara prin infuzie. Adica intr-o cana se pune 1 lingurita de amestec de plante peste care se toarna apa fiarta.

Se lasa 5 minute la infuzat dupa care se strecoara si se bea indulcit cu miere, zahar sau indulcitori naturali.

Cumpara de aici Ceai negru Heavenly tea - ceaiul ceresc
Ceai negru
Heavenly tea -
ceaiul ceresc
Un pachet din acest ceai costa in jur de 11 lei. Il puteti comanda online de aici. 

 Ati incercat deja acest ceai ? V-a fost de folos, v-a placut gustul ceaiului?

V-a ajutat in alt fel ? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog