Set de ceaiuri naturale cu fructe pentru cei mici

Ce fel de ceai se poate da la copii? Daca cauti un ceai anume pe care sa il oferi copiilor si care are un gust placut, atunci iti recomandam setul special de ceaiuri pentru cei mici.

 Este vorba de ceaiuri prin care putem sa obisnuim copii cu gusturile naturale a fructelor si plantelor medicinale, care fac parte din stilul de viata sanatos.

Este vorba despre un Set cadou care contine 5 tipuri de ceaiuri 100% naturale care se pot da si copiilor.

1 - Ceai cu merisoare si capsuni -Cranberry and Strawberry -50gr. Contine urmatoarele ingrediente : coji de macese, bucati de mere, hibiscus, stafide, merisor, lemongras, coaja de portocale, capsuni, frunze de capsuni, arome.

Cumpara de aici online ceaiurile cu fructe bune si pentru copii
Cumpara de aici online
ceaiurile cu fructe bune si pentru copii
2. Ceai Pina Colada -50gr. Are in compozitie : hibiscus, fulgi de cocos, ulei de cocos, zahar, bucati mar, coaja de macese, bucati de ananas caramelizat (ananas, zahar), stafide

3- Ceai Apple Strudel- Cu gust de strudel de mere 50gr. Contine mere, coaja de macese, hibiscus, coaja de portocale, stafide, cocos, cristale de zahar, scortisoara, fulgi de migdale

4- Ceai Apricot Peach -50g =gust de caise. Contin mar, hibiscus, stafide, bucati de caise, bucati de ananas, soc, coaja de lamai, piersica, boboci de galbenele, arome

5- Ceaiul Wild Strawberry 50gr -In compozitia acestui amestec sunt : stafide, boabe de soc, mere, petale de trandafiri, hibiscus, coacaze negre, arome, frunze de mur si capsuni.

Cat costa intregul set de ceaiuri care se poate da si celor mici si unde se gaseste? In ce magazine se vinde?  Intregul set 5 ceaiuri are pretul de aproximativ 35 lei. Se gaseste online direct la acest shop specializat pe ceaiuri.

Cine foloseste deja aceste ceaiuri cu fructe? Le plac copiilor? Ce parere aveti despre ele? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

 Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog