Ceai, capsule si bitter energizant -Ierburile vietii

Vreti sa aveti mai multa energie si chef de viata? Atunci va recomandam 2 produse naturiste din plante medicinale sub numele de Ierburile vietii. Este vorba de un ceai si o tinctura -bitter produse in Romania de Hypericum.

Ceaiul Ierburiile vietii conform prospectului are urmatoarele proprietati : tonifica, calmeaza, purifica, detoxifica, Este un ceai vitaminizant si mineralizant. Ajuta la calmarea si linistirea generala a organismului.



Ceai Ierburile Vietii
Ceai Ierburile Vietii

Ce contine ceaiul Ierburile vietii?

In compozitia ceaiului sunt urmatoarele plante medicinale: sunatoare (lat. Hypericum perforatum), busuioc (lat. Ocinum basilicum), rozmarin (lat. Rosmarinus officinalis), isop (lat. Hyssopus officinalis), sanziana (lat. Galium verum),

sulfina (lat. Melilotus officinalis), trei frati patati (viola tricolor), paducel (lat.Crataegus monogyna), schinel (lat Chicus benedictus), urzica mare (lat. Urtica dioica), cretisoara (lat.Alchemilla vulgaris), Turita-mate(lat Agrimonia eupatoria), coada soricelului (lat. Aillea millefolium), salvie (lat. Salvia officinalis), galbenele (lat. Calendula officinalis), ceai verde (lat. Camellia sinensis), hibiscus (lat.Hybiscus sabdariffa)

 Bitter ierburile Vietii
Tinctura Bitter Ierburile vietii
Ceaiul se poate bea sau adauga la apa din cada in baie pentru redarea confortului organismului.

Ce pret are si de unde se poate procura? O cutie de ceai Ierburile vietii cu 20 de plicuri costa putin.

E un ceai ieftin dar are puteri miraculoase pentru organism. Se poate cumpara online direct aici cu livrare in Romania.

Bitterul Ierburile Vietii este un produs obtinut din 21 de ierburi -plante medicinale care au efecte tonifiante asupra sistemului nervos. Inlatura blocajele energetice, ajuta la calmarea generala a organismului, reda confortul psihic si echilibrul emotional.

Cat costa si unde se vinde?
Pretul unei sticle de bitter Ierburile Vietii este acceptabil.
 Se poate cumpara online direct la acest magazin naturist -cu livrare in Romania.
Bitter Ierburile vietii capsule -livrare in strainatate comanda aici
Bitter Ierburile vietii
capsule -livrare in strainatate

In cazul in care nu va place ceaiul sau tinctura din plante medicinale, puteti cumpara produsul Ierburile vietii sub forma de capsule.

Acest produs e mai scump, costa in jur de 7 euro si se poate comanda online cu livrare si in strainatate in peste 27 de tari direct la acest magazin online.
Cine foloseste deja acest ceai sau bitter sau capsule pentru relaxare, tonifiere?

Ce parere aveti despre el? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog