Ceai cu gust de ciocolata. Bucuria unei delectari cu ciocolata

Azi am descoperit inca un ceai cu gust interesant care merita savurat. Este vorba despre ceaiul premium numit "Bucuria unei delectari cu ciocolata".

Este produsa de Sonnentor. Cine vrea sa incerce un ceai delicios ?


Prospectul scrie ca este un ceai de mirodenii bio si ecologic, cu o culoare superba de chihlimbar care se poate savura fara senzatia de vinovatie (asta daca tineti dieta si vreti sa consumati mai putina ciocolata ca de obicei :)


Cumpara ceaiul cu gust de ciocolata direct de aici
Cumpara ceaiul cu gust
de ciocolata direct de aici
Ce contine acest ceai? Ingredientele la baza ceaiului cu gust de ciocolata sunt: pastai de cacao 83%, portocale rosii, cardamom, fenicul, petale de floarea soarelui, scortisoara Ceylon, lemn dulce si cuisoare.

Ce pret are si de unde o pot cumpara?

O cutie cu 12 filtre costa in jur de 20 de lei. Se vinde online la acest site specializat pe produse bio si naturiste.

Cum se prepara? Ceaiul Bucuria unei delectari cu ciocolata se face prin infuzare.

 Adica intr-un ceainic se pune 1 filtru ce ceai/piramide de ceai peste care se toarna jumatate de litru de apa fierbinte si se lasa la infuzat in jur de 10 minute. Apoi se poate bea ca atare sau indulcit cu miere sau zahar/ stevie.
Ce parere aveti despre acest ceai deosebit ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog