Ceai si sirop pentru diabetici - Favidiab

Cautati un ceai din plante medicinale care ajuta in tratamentul diabetului ? Va doriti estomparea afectiunilor provocate de diabet?
Atunci va recomandam un ceai natural romanesc ieftin si eficient. Este vorba de Favidiab -ceai sau sirop special creat pentru diabetici, marca Favisan.

Conform prospectului e un produs care poate fi folosit ca adjuvant in tratatarea diabetului.



Ceaiul Favidiab comanda de aici
Ceaiul Favidiab
comanda de aici
Ce contine ceaiul Favidiab ? In compozitia ceaiului sunt urmatoarele ingrediente: salvie (lat. Salviae herba), frunze de afin (lat.Myrtilli folium), brusture (lat.Bardanae radix), ienupar care este numit in latina Juniperi fructus, urzica(este in latina Urticae herba), trei frati patati (lat.Violae tricoloris herba), frunze de nuc (lat.Juglandis folium).

Cat costa cutia de ceai Favidiab? De unde se poate comanda? Pretul unei cutii de 50 gr este in jur de 7,5 lei. Se poate cumpara online direct de la acest shop online.

Siropul numit Favidiab este creat tot de Laboratoarele Favisan.

 Se recomanda acest sirop in caz de diabet -in forme usoare si in cure de dezintoxicare.

Ce efecte are? Beneficiile folosirii siropului Favidiab sunt: astringent, depurativ, diuretic, antiaterogen, hipoglicemiant,
Sirop Favidiab pentru diabetic -comanda de aici
Sirop Favidiab pentru
diabetic -comanda de aici

Ce are in compozitie?

Acest sirop contine extracte naturale din plante medicinale (ca si ceaiul)+ contine fructoza, acid lactic, ulei de menta.

Valoarea energetica este de 264 kcal/100g.

Ce pret are si unde se gaseste? O sticla de sirop Favidiab de 250 ml costa doar 12,90 lei. Se poate achizitiona si comanda de pe internet direct de la acest link.

Cine foloseste deja acest ceai sau sirop pentru diabet?

Ce parere aveti despre el? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog