Ceaiul Laridiab este recomandat pentru cei cu diabet

Cautati un remediu natural din plante medicinale pentru ameliorarea diabetului? Atunci incercati ceaiul romanesc compus numit Laridiab produs de Larix.

Ce contine ? Prospectul scrie ca are in compozitie urmatoarele: frunze de afin (lat. Myrtilli folium), pastai de fasole fara seminte (lat. Phaseoli fructus sine seminibus), frunze de nuc (lat. Juglandis folium), iarba de urzica (lat. Urticae herba), frunze de salvie (lat. Salviae folium), frunze de anghinare (lat. Cynarae folium).



In ce afectiuni e indicat ceaiul Laridiab?
Cumpara de aici ceaiul Laridiab indicat in caz de diabet
Cumpara de aici ceaiul
Laridiab indicat in caz de diabet
Este un ceai creat in special persoanelor care urmeaza o dieta pentru diabet.

Ce efecte are ? Acest ceai ajuta la scaderea nivelului de zahar din sange, adica regleaza si scade glicemia si colesterolul rau. Accelereaza functiile pancreatice.

Ceaiul Laridiab nu are contraindicatii.

Cum se bea? Cum se foloseste ? Cat timp trebuie consumat ? Prepararea ceaiului este prin infuzare.

Adica intr-o cana mare se  pune 1 plic de ceai peste care se toarna apa fierbinte. Se acopera cana un sfert de ora. Apoi se bea ceaiul neandulcit de 3 ori pe zi, cu 1 ora inaintea meselor principale: mic dejun, pranz si cina.
O cura de tratament se tine timp de 3 pana la 6 luni.

Ce pret are si de unde se poate cumpara ? Unde se gaseste ? Ceaiul Laridiab are un pret de aproximativ 5 lei. Se poate comanda online de exemplu la acest magazin cu produse naturiste. 

Cine foloseste deja acest ceai pentru diabet? Ce parere aveti despre el? Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog