Un ceai deosebit -Ceai de Soc si echinacea

Daca va place ceaiul si vreti sa gustati un ceai mai special si mai aromat puteti incerca ceaiul numit "Ceai de Soc si Echinaceea" marca PUKKA.

Este un ceai bio si ecologic.

Imbogatit cu fructe de padure coapte este cea mai recomandat optiune pentru savurarea unui ceai perfect.


Ce contine? Ingredientele la baza acestui ceai sunt : radacina de ghimbir, radacina de lemn dulce, macese, fructe-boabe de soc, aceroia, ulei esential de portocale, aroma naturala de coacaze, radacina si frunze de echinaceea, sfecla, anason, floare de soc, frunze de menta, coaja de portocale.

Comanda aici ceaiul cu Soc si Echinacee Pukka
Comanda aici
ceaiul cu Soc si Echinacee
Pukka
Printre datele care descriu acest ceai am observat cateva detalii pe care nu prea le-am intalnit pana acum mentionate : este un ceai certificat Kosher, certificat FairWild, eco/bio, vegetarian, vegan, fara lactoza, fara grau, fara soia, nuci sau cofeina, fara gluten.

 Este un ceai produs in UK.

Cat costa si de unde il iau? O cutie cu 20 de plicuri are pretul aprox de 19 lei.

Se vinde online direct la acest magazin cu produse naturiste si ceaiuri.

Ce parere aveti despre acest ceai deosebit ? Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog