Ceai Motherkind pentru sarcina -bio, fara gluten, fara cofeina

Caut un ceai pe care pot sa-l beau daca sunt gravida ? Ce fel de ceai este permis in sarcina ?

Probabil ati vazut ca pe majoritatea ceaiurilor scrie la atentionari si contraindicatii "nu se recomanda femeilor in perioada de sarcina si alaptare".

Ok, dar atunci tu ce faci daca esti insarcinata si vrei sa bei un ceai ? Mai ales daca inainte aveai obiceiul de a savura des, chiar zilnic o cana cu un ceai bun si fierbinte.

In acest articol venim cu o recomandare. Este vorba despre ceaiul numit Motherkind si este creat exact pentru mamele insarcinate.

Este marca Pukka si este un produs bio, ecologic 100% natural, fara gluten, fara lactoza, fara zahar, vegetarian, fara cofeina, vegan.

Ceai recomandat in timpul sarcinii -cumpara de aici
Ceai recomandat in timpul
sarcinii -cumpara de aici
Acest ceai este marcat ca si un produs Kosher, Premium, FairWild. Nu contine grau si nici nuci.

Poate parea ciudat enumeratia de elemente pe care nu le contine, insa stim ca multe persoane sufera de diferite intolerante si acest ceai vine in ajutorul celor care isi doresc sa bea un ceai fara griji.

Ce contine acest ceai pentru sarcina ?

Ingredientele la baza ceaiului Motherkind sunt :
amestec fin si hranitor de Shatavari, urzica, menta si frunze de zmeura.


Ce pret are si unde se poate cumpara ?

O cutie de ceai Motherkind cu 20 plicuri costa aprox 19,50 lei.

Se vinde online direct la acest magazin cu produse bio si naturiste.

  Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog