Ceai si capsule cu efect antitumoral Hyper-Tum

Cautati un tratament pe baza de plante medicinale impotriva tumorilor ? Atunci va recomandam sa incercati sa tineti o cura cu ceaiul numit Ceai Hyper-Tum antitumoral.

Este un ceai simplu si complex in acelasi timp. Spunem ca este simplu pentru ca, este la un pret accesibil de aprox 4 lei, insa are nenumarate beneficii datorita ingredientelor pe care le contine.

Ce fel de plante sunt in acest ceai ? In compozitia ceaiului Hyper tum sunt : Coada soricelului (lat. Achillea millefolium), Iarba mare (lat.Inula helenium), Busuioc (lat. Prunella vulgaris), Porumb (Zea mays), Napraznic (lat Geranium robertanium), Cimbrisor (lat.Thymus serpyllum),

Cumpara de aici ceaiul Hyper-Tum
Cumpara de aici
ceaiul Hyper-Tum
 Menta (lat. Mentha piperita), Nuc (lat.Juglans regia), Talpa gastei (lat Leonurus cardiaca), Plop negru (Plopus nigra), Urzica mare (lat. Urtica dioica), Trei frati patati (lat.Viola tricolor), Priboi (lat.Geranium robertianum), Fenicul (lat. Foeniculum vulgare),

Turita mare (lat.Agrimonia vulgare), Sanziana (lat.Gallum verum), Busuiocul cerbilor (lat. Mentha pulegium), Orz (lat.Hordeum vulgare), Rostopasca (lat.Cheledonium majus), Podbal (lat.Tussilago farfara), Tataneasca (lat. Symphytum officinale).

Ce efecte are ? Prospectul ceaiului scrie ca: intareste sistemul imunitar, elimina tumorile, depurativ, antiseptic, bacteriostatic.

Este recomandat ca un adjuvant in tratamentul de prevenire si vindecare a tumorilor benigne si maligne. Ajuta corpul sa lupte impotriva celulelor canceroase.

Cum se foloseste ? Zilnic timp de 6 saptamani se va bea cate 3 doze/cani din acest ceai. Ceaiul se prepara prin infuzie.

Capsule Hyper Tum- produs romanesc antitumoral comanda aici
Capsule Hyper Tum-
produs romanesc antitumoral
comanda aici
 Adica peste 1 -2 lingurita de amestec de plante se pune apa fiarta (200ml) se acopera 15 minute, se strecoara,  dupa care se bea.

Pentru rezultate eficiente producatorii recomanda ca pe langa acest ceai sa folositi si/sau capsulele Hyper-Tum (in cazul in care nu va place sau nu aveti timp sa beti ceaiul)

Cat costa si unde se gaseste acest ceai sau capsulele care elimina tumorile din corp ?

O cutie de Ceai Hyper Tum are pretul de aprox 4 lei. Se poate cumpara online direct la acest shop online.

In forma de capsule Hyper- Tum pretul este in jur de 13 lei.

Se pot comanda online direct de la acest site. O cutie contine 60 de bucati si este un produs antitumoral recomandat si pentru femei si pentru barbati.
  Cine foloseste deja acest  ceai  ?  Va place ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog