Uleiuri esentiale recomandate pentru tratamente corporale profesionale de lux

Pana acum am scris pe acest blog in special despre ceaiuri si tincturi, facute din plante medicinale si fructe si despre efectele lor.

 Este bine de stiut ca din fructe, flori, frunze si plante medicinale se prepara si produse cosmetice deosebite, care se pot folosi in ingrijirea corpului sub forma de uleiuri, lotiuni de corp, si creme speciale profesionale.

Azi venim cu un articol mai aparte, va vom prezenta 2 uleiuri esentiale speciale. Ambele sunt recomandate pentru tratamente cosmetice corporale profesionale.

Este vorba despre 2 uleiuri esentiale, gama sau clasa "lux" sau luxury beauty.

Ulei esential Neroli Croma Senses Oil  Skeyndor -cumpara de aici
Ulei esential Neroli
Croma Senses Oil  Skeyndor
[ vezi la sfarsitul articolului unde il poti cumpara]
Ulei esential de Neroli - cu denumirea completa a produsului  "Skeyndor Spa Senses Oriental Senses Neroli Croma Senses Oil".

Produsul este un ulei esential, realizat din Neroli, o esenta fina extrasa din florile de portocale amare (Citrus aurantium subspecia Amara sau Bigaradia).

Este recomandat in masajele energetice de presopunctura, si alte tipuri de masaj cu efect energizant, tonic, ezoteric reechilibrant.

Printre beneficiile incredibile ale uleiului esential de Neroli se numara urmatoarele proprietati medicinale: are efect afrodisiac, este antidepresiv, antiseptic;

purifica organismul, calmeaza si relaxeaza, elimina starile de nervozitate, tensiune corporala si anxietate.

Este un ulei esential folosit si in tratamente SPA (sanus per aqua, sanatate prin apa) de relaxare si purificare. Ajuta la reechilibrarea fizica si psihica a corpului.

Revitalizeaza, hidrateaza si catifeleaza aspectul pielii.

Cum se foloseste ? Uleiul esential de Neroli se aplica pe pielea curata, prin masaj specific tipului de masaj dorit.

Este folosit de obicei in timpul tratamentelor cosmetice corporale profesionale, care reenergizeaza, revitalizeaza, reechilibreaza intregul organism.

Despre uleiul de Neroli se mai spune ca ofera protectie corpului si impotriva frigului. Mai ales persoanele friguroase, sensibile la frig, daca isi doresc sa se fereasca de frig, raceala si gripa, e bine sa stie ca uleiul de Neroli este raspunsul natural pe care merita sa il foloseasca, un masaj cu Neroli echilibrand perfect circulatia periferica in tot corpul.

Deci previne infectiile, raceala, te ajuta sa respiri mai usor, si te ajuta sa dormi mai bine, mai ales iarna.

Cat costa Ulei Esential Neroli ? O sticla de 100 ml de Skeyndor Spa Oriental Senses Neroli Croma Senses Oil, are pretul de aprox 128 lei.
Ulei esential Ylang Ylang Croma Senses Oil -cumpara de aici
Ulei esential Ylang Ylang
Croma Senses Oil
[ vezi la sfarsitul articolului unde il poti cumpara]

Un alt ulei esential pe care merita sa il incercati este Uleiul Esential de Ylang Ylang. Produsul prezentat aici, face parte din aceeasi gama, si are denumirea completa de "Skeyndor Spa Senses Oriental Senses Ylang-Ylang Croma Senses Oil", si are volum de 100 ml.

Este un ulei esential din gama produselor cosmetice profesionale. Este folosit in special in tratamentele de ingrijire corporala aplicate prin masaj.

Masajul facut cu acest produs este potrivit tuturor tipurilor de ten.

Ce este Ylang Ylang ? Acesta este un arbore ce creste in padurile din  India, in Filipine, Indonesia, in Java, Sumatra.

Denumirea latina a copacului de ylang-ylang este "Cananga odorata".
Are un parfum incomparabil cu orice altceva, si este foarte folosit in produse de infrumusetare si cosmetice de lux.

Printre proprietatile medicinale incredibile ale uleiului esential de Ylang Ylang se numara urmatoarele: elimina depresia, aplicat prin masaj corporal relaxeaza corpul, estompeaza starile de anxietate, suparare, si stres cronic.

Imbunatateste starea de spirit, induce o stare de bucurie si speranta. Este foarte util in tratamentul prin masaj pentru persoanele care au suferit socuri, accidente, caderi nervoase, se confrunta zilnic cu surmenajul, trebuie sa faca fata unor evenimente traumatizante, pentru ca folosirea acestui produs ajuta fizic si mental la o recuperare mai rapida, la o intarire mentala, psihica.

Ce pret are uleiul esential de Ylang Ylang ? O sticla de 100 ml costa in jur de 128 de lei.

Chiar daca are un miros extraordinar de placut, spre deosebire de alte produse care contin Ylang-ylang, acest ulei prezentat de noi este recomandat in special pentru ingrijirea corpului ca si lotiune corporala. (Full-body luxury cosmetic treatment).


Vreu si eu sa cumpar. Unde se gasesc aceste produse ? De unde le iau ?  Ambele produse esentiale Skeyndor Oriental Senses prezentate in articol le puteti achizitiona online direct de la acest site specializat pe produse cosmetice de cea mai buna calitate.

Cine foloseste deja aceste  uleiuri esentiale  ?  Le folositi pentru masaj la saloane de infrumusetare, saloane de masaj sau va faceti acasa masaj corporal cu ele ?

Va place efectul lor ? Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog