Pachet promo 1+1 Ceainic + Ceai de Iasomie superior

Va place ceaiul de iasomie ? Doriti sa va schimbati ceainicul ? Nimic mai simplu.

A aparut la promotie un pachet care contine ambele produse la loc la un pret incredibil de doar 20,90 lei.

Este vorba despre Pachetul Ceainic + Ceai de Iasomie Superior de 100gr.

Este o idee de cadou pentru orice ocazie mai speciala pentru persoanele amatoare de ceai.

Ceainicul este din sticla , este un model unic elegant si are un infuzor din otel inoxidabil. Capacul si manerul ceainicului sunt din plastic.

Ceainicul este de 700 ml. Sticla este transparenta. Infuzorul se poate folosi si pentru prepararea ceaiului dar si a cafelei.
Cumpara pachetul aici


Unde se poate cumpara acest set de ceai + ceainic ? Cat costa ? Pretul este de 20,90 lei. Se poate cumpara online direct pe acest site.

Ceainicul rezista pana la temperatura de 110 grade. Atentie! Nu fierbeti ceai cu ceainicul pentru ca NU se pune pe flacara de la aragaz.

Inainte de folosire se recomanda sa spalati ceainicul cu apa si otet.


Cum poti face un ceai sau o cafea cu ceainicul Naturalia Diet ?

  In infuzor de pune ceaiul la plic sau vrac sau cafea macinata, dupa care se toarna apa fierbinte in infuzor pana se acopera plantele medicinale (cafeluta.)

Capacul ceainicului se inchide si se lasa timp de 5 minute sa se infuzeze. Apoi se poate servi in cescute sau cani la alegere.

Ceai Iasomie +Ceainic  pachet prmotional vezi aici
Ceai Iasomie +Ceainic
pachet prmotional comanda aici
Ceaiul de iasomie din pachet este de calitate superioara si este marca Natural Diet.

Vine intr-o cutie speciale de 100 grame. Contine pe langa ceai de iasomie, ceai de lamaie, hibiscus si ceai verde.

Proprietatile benefice ale ceaiului de iasomie: vitaminizeaza, relaxeaza, elimina stresul, starile de rau,reduce starile de transpiratie, contribuie la imbunatatirea circulatiei sanguine, mareste rezistenta la frig a organismului, deci e perfect de baut in timpul sezonului rece.


Are contraindicatii? Ceaiul de iasomie NU se bea de catre femeile insarcinate si cele care alapteaza. Cine foloseste deja acest  tip de ceaiuri  ?  Va ajuta ?

Ceva pareri personale ?

Asteptam cu interes pareri si comentarii de la cititorii blogului, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebookgoogle plustwitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct.

 Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Niciun comentariu:

...
Introdu orice termen de cautat, ca de exemplu "tonic cardiac", sau "reduce glicemia", sau orice afectiune sau expresie medicala a unei afectiuni, si da clic pe »Cautare«

Caută în acest blog